Καρναβάλι τρελό «φθάνει» στην Παροικία Πάρου! Σούπερ Αποκριάτικες εκπλήξεις!

30 Ιανουαρίου 2018 14:01

Η Παροικία Πάρου υποδέχεται την Αποκριά με μεγάλες καρναβαλικές εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και θα σκορπίσουν κέφι και χαρά, ζωντάνια και ρυθμό στην πρωτεύουσα του νησιού!

Κανείς δεν πρέπει να λείψει από τη μεγαλειώδη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου η οποία θα ξεκινήσει από το Αγροκήπιο στις 16:00, θα διασχίσει με παλμό την παραλιακή οδό και θα καταλήξει στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Οι εκπλήξεις που θα περιμένουν εκεί τους συμμετέχοντες είναι πολλές! Τον τόνο της τρελής Αποκριάς θα δώσει το παραδοσιακό γαϊτανάκι, πλούσια κεράσματα που θα προσφερθούν στον κόσμο θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα καθώς τρίμετρες μασκότ και ξέφρενοι μουσικοί ρυθμοί από ντι – τζέι θα πλημμυρίσουν τη γιορτινή εκδήλωση καταλήγοντας σε ένα αποκριάτικο ξεφάντωμα που δεν θα έχει προηγούμενο!

Αυτές και πολλές άλλες όμορφες εκπλήξεις περιμένουν τους παριανούς και τους επισκέπτες του νησιού τη δεύτερη Κυριακή της Αποκριάς!!!

Μην τις χάσετε!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos