×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/stories/simple_image/xristoygenna_giorti_soumas
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

O Σύλλογος Γυναικών Πάρου Αρηΐς και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου

17 Δεκεμβρίου 2011 02:35

ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που αγκαλιάσατε τις δραστηριότητες που διοργανώσαμε με πολύ αγάπη για το άναμμα του Δέντρου της αγάπης,

που όπως κάθε χρόνο διοργανώνει η ΚΔΕΠΑΠ του Δήμου Πάρου,την οποία και ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Φέτος και ενόψει του Δεκαήμερου Χριστουγεννιάτικου Εμπορικού Φεστιβάλ αποφασίσαμε οι δύο Σύλλογοι να προσθέσουμε και εμείς σ' αυτήν, ένα μικρό λιθαράκι γλυκιάς γιορτινής - χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας για μικρούς και μεγάλους.

Η χαρά των παιδιών με τις καραμελες που τους πρόσφερε ο Αη-Βασίλης με το Ξωτικό του από το κιόσκι τους,ο ήχος από τις χαρούμενες παιδικές φωνούλες και το χοχο του Αη-Βασίλη την στιγμή που έβγαζαν φωτογραφίες μαζί του πλυμμήρισε την πλατεία .Οι Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες( face painting)έλαμπαν στα προσωπάκια των μικρών παιδιών, ενώ τα παιδάκια είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν όμορφες χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές αλλά και να στείλουν γράμμα στο ταχυδρομείο του Αη-Βασίλη.Μπαλόνια και δημιουργίες από μπαλόνια τους πρόσφερε το Ξωτικό.

Την ίδια στιγμή γονείς και πλήθος συμπολιτών μας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την Παριανή Σούμα από ντόπιους παραγωγούς και πλούσια κεράσματα από το περίπτερο της Γιορτής της Παριανής Σούμας.

Φέτος, κάτω από τα κλαδιά του Δέντρου της Αγάπης εξελίχθηκε μια τρυφερή,χαρούμενη,στοργική,χριστουγεννιάτικη γιορτή .

Για ακόμα μία φορά ευχαριστούμε όλους όσους συνετέλεσαν να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το Δεκαήμερο Χριστουγεννιάτικο Εμπορικό Φεστιβάλ το οποίο έκλεισε την Κυριακή 11 Δεκέμβρη με μια τόσο τρυφερή και γλυκιά εκδήλωση..

Σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και του χρόνου ακόμα περισσότερες γλυκές αναμνήσεις!!!

{gallery}xristoygenna_giorti_soumas{/gallery}

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos