Διαμαρτυρία Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου

01 Οκτωβρίου 2012 15:04

Η 'Ενωση Συλλόγων και Κηδεμόνων Δήμου Πάρου διαμαρτύρεται και είναι κάθετα αντίθετη στην αναστολή λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας , καθώς είναι η μόνη δομή που προσφέρει παιδοψυχιατρική φροντίδα στο νησί.

Για το μεγάλο έργο και την προσφορά της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας στην κοινωνία μας μπορούμε να μιλήσουμε μόνο εμείς οι επωφελούμενοι. Η παροχή πολλαπλής στήριξης σε γονείς και μαθητές των σχολείων μας, όταν τα προβλήματα ξεπερνούν το πλαίσιο της εκπαιδευτικής και παιδαγωγικής διαδικασίας, είναι αναγκαία στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε.

Η οικονομική δυσπραγία, η έλλειψη εκπαιδευτικών, η ανύπαρκτη στελέχωση του κέντρου υγείας , η μετακίνηση του πληθυσμού από τα μεγάλα αστικά κέντρα προς τις τουριστικές περιοχές, καθώς και η έλλειψη αστυνόμευσης επιβάλλουν δυναμικότερη και μεγαλύτερη στήριξη των μαθητών και των γονιών αλλά και της εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα ψυχικής υγείας.

Η αναστολή λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας σημαίνει ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του νησιού και απρόβλεπτες συνέπειες εντός και εκτός της σχολικής κοινότητας

Ως εκ τούτου, ζητούμε με κάθε τρόπο όχι μόνο να αρθεί η αναστολή της λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, αλλά και λόγω των αυξανόμενων αναγκών του νησιού να στελεχωθεί ακόμα περισσότερο.

.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos