Ξεκίνησε η υλοποίηση των προγραμμάτων άθληση για όλους

11 Μαρτίου 2013 16:28

Η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού ξεκίνησε στις 04 Μαρτίου την υλοποίηση των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» τα οποία θα διαρκέσουν έως τις 14 Ιουνίου.

Το πρόγραμμα στελεχώνουν πέντε γυμναστές οι κ.κ. Β. Μουρογιάννης, Α. Κούτσιανος, Ν. Γκίκας, Ε. Σαρρή και Σ. Ανδριέλου.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν και πραγματοποιούνται με μεγάλη συμμετοχή αθλούμενων σε όλες τις Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πάρου σε επιλεγμένους χώρους καθώς και σε αθλητικές εγκαταστάσεις σχολικών μονάδων.

Το πρόγραμμα Άθλησης για Όλους απευθύνεται σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες αθλουμένων, Προσχολική, Άθληση και Παιδί, Εφηβικό, Άθληση και Γυναίκα, Τμήμα Ενηλίκων, Τμήμα Τρίτης Ηλικίας καθώς και ειδικό τμήμα ΑΜΕΑΙ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα εξής τηλέφωνα 22843 60167, 168.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Άννα Κάγκανη – Κορτιάνου


Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 της 25027/9-4-84 Απόφασης του Υπουργού Εσωτερικών, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την 14η Μαρτίου 2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση Προγραμματισμού προσλήψεων έτους 2013.

Θέμα 2ο: Θέματα που αφορούν στην εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πάρου.

Θέμα 3ο: Έγκριση συμμετοχής της Παιδικής Χορωδίας της Σχολής Μουσικής Δήμου Πάρου σε πανελλήνιο διαγωνισμό στην Αθήνα.

Θέμα 4ο: Έγκριση εξόδων μετακίνησης της Προέδρου του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για συμμετοχή σε συνάντηση σχετικά με την συνέχιση της λειτουργίας του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos