Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και πήρε μια σπουδαία νίκη ψυχολογίας στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Euroleague, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (12/10), επικράτησε με 78-71 απέναντί στη Μπάγερν Μονάχου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι τυχεροί αριθμοί λοιπόν, στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 8, 10, 30, 37, 44 και Τζόκερ ο αριθμός: 4.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι το θέμα του τελευταίου βίντεο του Διονύση Ατζαράκη ο οποίος με το γνωστό μαύρο χιούμορ του σε πολύ λίγα λεπτά σχολιάζει όλες τις στιγμές του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που απασχόλησαν τη δημοσιότητα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο πλοία του Βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού και κατασκοπευτικά αεροπλάνα για να υποστηρίξει το Ισραήλ αναμένεται να στείλει το Ηνωμένο Βασίλειο στην ανατολική Μεσόγειο, σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times» της Πέμπτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη νέα πολιτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 «Τριτολογίες», με τη Σύνθια Σάπικα στην παρουσίαση, η οποία φωτίζει θέματα της περιφέρειας και δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές της, μίλησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρισκόμαστε εν αναμονή των τελικών, επίσημων αποτελεσμάτων των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, όπως αυτά διαμορφώθηκαν οριστικά μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων που έλαβαν οι συνδυασμοί αλλά και των σταυρών που έλαβαν οι υποψήφιοι σύμβουλοι των εν λόγω εκλογών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φθινόπωρο! Το πιο μυρωδάτο φρούτο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι, όχι μόνο για τη νοστιμάδα του αλλά και για τις υγιεινές του ιδιότητες είναι το πορτοκάλι!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Η διάσημη ηθοποιός Κιμ Κατράλ εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση για τις ανάγκες της καμπάνιας «Skims».

Κατηγορία LIFESTYLE

Υπεγράφη από το Χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτη η εργολαβική σύμβαση του έργου με τίτλο: «Συντηρήσεις – Επισκευές σχολικών κτιρίων Δήμου Κέας (Β’ Φάση)» που αναλαμβάνει η ανάδοχος εταιρεία «Δ. & Ν. ΜΑΡΚΟΣ Ο.Ε. με δ. τ. ΤΕΜΑΡ Ο.Ε.».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης, με αποζημίωση η οποία μπορεί να φθάσει τις 220.000 ευρώ ανακοίνωσε σήμερα η Τράπεζα Πειραιώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos