Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Χθες ολοκληρώθηκαν οι Περιφερειακές και Τοπικές Εκλογές 2023, με Κόμματα και Κυβέρνηση, να ερμηνεύουν το αποτέλεσμα σύμφωνα, με τα εφήμερα καιροσκοπικά συμφέροντα τους και Μάτια Ερμητικά Κλειστά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 01:25

Θάνατος άνδρα στη Θήρα

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Θήρας, από κυβερνήτη Ε/Γ – Τ/Ρ σκάφους, ότι στη περιοχή «ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ» ν. Θήρας 68χρονος αλλοδαπός επιβάτης του σκάφους, απώλεσε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια λήψης θαλάσσιου λουτρού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΒλαχοδήμος απέκρουσε ένα πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο αλλά τελικά νικήθηκε με το δεύτερο που πήρε η Ολλανδία και εκτέλεσε στο 93′ ο Φαν Ντάικ, με την Εθνική Ελλάδας να γνωρίζει την ήττα με 0-1 στην OPAP Arena και να είναι πλέον ισόβαθμη με τους Οράνιε -που υπερτερούν σε ισοβαθμία- στη 2η θέση, πράγμα που σημαίνει ότι οι πραγματικές ελπίδες για πρόκριση στο Euro 2024 είναι πια μέσω των αγώνων μπαράζ λόγω της πολύ καλής περσινής πορείας στο Nations League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται οι βελγικές Αρχές μετά την ένοπλη επίθεση τη Δευτέρα (16/10) με θύματα δύο Σουηδούς φιλάθλους στο κέντρο των Βρυξελλών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μια παραδοσιακή τσαμπουνοπατινάδα και ένα αυθεντικό κυκλαδίτικο γλέντι με τον Νίκο Οικονομίδη και την Κυριακή Σπανού, που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, έριξε την αυλαία του το 13ο φεστιβάλ Διαδρομές στη Μάρπησσα την Κυριακή 27 Αυγούστου, αποχαιρετώντας το τελευταίο σαββατοκύριακο του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Χαράλαμπου, στην Ανερατζιά κοντά στον ΧΥΤΑ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ένα μεγάλο, ζωηρό υπαίθριο γλέντι, είπαν «αντίο» στο καλοκαίρι χιλιάδες κόσμου στο λιμανάκι της Νάουσας το βράδυ της Παρασκευής 13 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη νέα πολιτική τηλεοπτική εκπομπή της ΕΤ3 «Τριτολογίες», με τη Σύνθια Σάπικα στην παρουσίαση, η οποία φωτίζει θέματα της περιφέρειας και δίνει βήμα στους πρωταγωνιστές της, μίλησε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Πάρου κ. Κ. Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με άνετο ποσοστό νίκης, εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή στην Πάρο ως νέος Δήμαρχος ο κ. Κ. Μπιζάς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos