Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Ελλείψεις εκπαιδευτικών και φέτος στα σχολεία μας.Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκίνησε με πολύ μεγάλες ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς. Το υπουργείο συνεχίζει να καλύπτει τις πάγιες ανάγκες με προσλήψεις αναπληρωτών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε ότι «βάρβαροι τρομοκράτες» στη Γάζα βομβάρδισαν το νοσοκομείο al-Alhi και ότι δεν ευθύνεται ο στρατός του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Ιορδανία ακύρωσε τη σύνοδο κορυφής που επρόκειτο να πραγματοποιήσει σήμερα, Τετάρτη, με τον Τζο Μπάιντεν και τους ηγέτες της Αιγύπτου και της Παλαιστίνης στο Αμμάν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συναγερμός σήμανε στην αποστολή του Γερμανού προέδρου Όλαφ Σολτς, λίγο πριν την αναχώρηση από το Τελ Αβίβ, καθώς, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αιφνιδιαστικά το αεροπλάνο λόγω συναγερμού πυραύλου. Από τους επιβάτες ζητήθηκε να ξαπλώσουν στον διάδρομο του αεροδρομίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία τραγωδία που είχε να συμβεί στη Λωρίδα της Γάζας πάνω από 15 χρόνια βιώνουν τις τελευταίες ώρες οι Παλαιστίνιοι οι οποίοι μετρούν εκατοντάδες νεκρούς από χτύπημα ρουκέτας στο νοσοκομείο Al-Ahli Arabi Baptist.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα είναι οι εξής: 12, 33, 35, 39, 40 καιΤζόκερ είναι ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία για την χρησιμότητα της τοποθέτησης καμερών σε δημόσιους χώρους για λόγους ασφάλειας και αστυνόμευσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πάρου ομιλία – συζήτηση με θέμα «Το εποχιακό burn – out και πώς να έρθουμε στα ίσια μας!!».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια φώκια, ένα σπάνιο νεαρό θαλάσσιο πλάσμα, ξεβράστηκε νεκρό στην παραλία του Αγ. Δημητρίου στη Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην μεγάλη Αίθουσα της Εταιρείας των Φίλων του Λαού, στην Αθήνα, η εκδήλωση της Εταιρείας Κυκλαδικών Μελετών, με την ομιλία του Ακαδημαϊκού και Επίτιμου Εταίρου της Εταιρείας Καθηγητή κ. Μανόλη Ι. Κορρέμε θέμα: «Τα Ναξιακά Μάρμαρα».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos