Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

«Είτε πεθαίνεις σαν ήρωας… είτε ζεις αρκετά για να δεις τον εαυτό σου να γίνεται ο κακός», αυτή η ρήση από τον Σκοτεινό Ιππότη φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι σε αυτό που βιώνει στην παρούσα φάση το Airbnb.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νομικό λόγο που αποφάσισε ο Στέφανος Κασσελάκης να παντρευτεί τον σύντροφό του Τάιλερ ανέλυσε ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος στην εκπομπή Live News.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade, κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, πραγματοποιώντας για τη φετινή σεζόν την 7η άφιξή του στην Πάρο η οποία είναι και η τελευταία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 11:30 π.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας (έπαυλη Τσιροπινά) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση την οποία διοργανώνει το Παιδικό Φεστιβάλ των Κυκλάδων syroskidz για την Υπαίθρια Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σειρά ενεργειών έχει δρομολογήσει ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προβολής του προορισμού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το ευρύ 0-8 η ΑΕ Πάρου σκόρπισε τον Νηρέα σε παιχνίδι που δεν σηκώνει ιδιαίτερες αναλύσεις, αφού είναι μεγάλη η αγωνιστική διαφορά των 2 ομάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σύμφωνα με την αριθμ. 88323/13-10-2023 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε αναμονή της επανέναρξης των εμπορικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης βρισκόμαστε την Πέμπτη (19/10), μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις εθνικών ομάδων που προηγήθηκε.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, από τον λιμένα ν. Πάρου στον λιμένα ν. Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ¨ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ¨ Ν.Ν. 53, 75χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόκειται για ένα από τα λαμπρότερα μυαλά στον κόσμο, ενώ από πολλούς έχει χαρακτηριστεί και ως η διάνοια του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos