Πάρος: Το «αντίο» του τεράστιου κρουαζιερόπλοιου Norwegian Jade που εντυπωσίασε! – Ζωηρή κίνηση στο νησί «έφεραν» οι χιλιάδες επιβάτες του

19 Οκτωβρίου 2023 18:33

Το γιγάντιο κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade, κατέπλευσε το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, πραγματοποιώντας για τη φετινή σεζόν την 7η άφιξή του στην Πάρο η οποία είναι και η τελευταία.

Σημειώνεται, ότι το συγκεκριμένο εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο που έχει καταπλεύσει στην Πάρο, κάνοντας την παρθενική του άφιξη στο νησί το Μάιο του 2023.

paros norwegian jade 101

Το πλωτό μεγαθήριο μήκους 294 μέτρων και πλάτους 32 μέτρων, ανήκει στην εταιρεία Norwegian Cruise Line και έχει βραβευτεί 11 φορές ως «Europe΄s Leading Cruise Line». Ναυπηγήθηκε το 2006 και το ταξίδι στους χώρους του αποτελεί ένα αξέχαστο βίωμα! Διαθέτει 1.201 καμπίνες, 12 καταστρώματα, πολλά εστιατόρια αμέτρητων γαστρονομικών εμπειριών από 16 κουζίνες του κόσμου, ποικιλία από μπαρ για κάθε διάθεση, καζίνο, βραδιές ξεχωριστών show, πισίνες, spa, πολλαπλές επιλογές δραστηριοτήτων και sport για παιδιά και οικογένειες, και συνολικά αποτελεί έναν κολοσσιαίο εν πλω παράδεισο που προσφέρει πολυτελείς ανέσεις και καταπληκτικές εμπειρίες αναψυχής!

paros norwegian jade 102

Στην Πάρο μετέφερε περίπου 2.500 τουρίστες από διάφορες χώρες και 1.020 άτομα πλήρωμα.

Επιβάτες και πλήρωμα, μεταφέρθηκαν στη στεριά με πολλαπλά σκάφη χωρητικότητας 150 ατόμων. Η άφιξη των χιλιάδων τουριστών και του πληρώματος στο νησί, δημιούργησε ζωηρή κίνηση στα σοκάκια και στα καταστήματα που σε μια εποχή παρέλευσης της θερινής high season τόνωσε την δραστηριότητα.

Το Norwegian Jade, πρόκειται να αποπλεύσει το απόγευμα της Πέμπτης για τους επόμενους σταθμούς της κρουαζιέρας του στη Μεσόγειο.

paros norwegian jade 105

paros norwegian jade 106

paros norwegian jade 102

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos