Προγραμματικό Σχέδιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου: Mια διαφορετική άποψη...

03 Οκτωβρίου 2012 02:07

Το parianostypos.gr, φιλοξενεί τη συνέντευξη που παραχώρησε κατ΄ αποκλειστικότητα στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας ο κ. Γεώργιος Γκρίτσης με αφορμή τη συζήτηση

που διεξήχθη στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στις 20/9 σχετικά με το Προγραμματικό Σχέδιο Μελετών και Έργων του Δ.Λ.Τ. Πάρου - Αντιπάρου για την περίοδο 2012 - 2014.

Ο κ. Γκρίτσης, ο οποίος ασχολείται επαγγελματικά με την ενοικίαση σκαφών εδώ και 40 χρόνια με οικογενειακές ρίζες στο ίδιο επάγγελμα, λάτρης της θάλασσας και διακεκριμένος ιστιοπλόος από πολύ νεαρή ηλικία έχει αποκομίσει μια τεράστια προσωπική εμπειρία έχοντας επισκεφθεί τις περισσότερες μαρίνες της Μεσογείου και πολλές άλλες σε διάφορα σημεία του κόσμου από την Νότια Αμερική μέχρι την Ασία.

Ο κ. Γκρίτσης, γεννημένος στην Αθήνα με καταγωγή από τον Κώστο της Πάρου έχει υπάρξει δεινός θαλασσοπόρος καθώς πραγματοποίησε δύο φορές τον περίπλου της γη από τη Δύση στην Ανατολή και το αντίστροφο, εγχειρήματα παγκόσμιας μοναδικότητας για τα οποία του απονεμήθηκε από το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτηλίας το τιμητικό δίπλωμα Πρακτικού Πλοιάρχου Εμπορικού Ναυτικού.

Ο κ. Γκρίτσης διατυπώνει στη συνένευξη που μας παραχώρησε πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, προτάσεις διαφορετικές και άκρως αξιοσημείωτες οι οποίες καθώς βασίζονται στην πολύχρονη και τεράστια εμπειρία του κόσμου της θάλασσας θα άξιζε να ληφθούν υπόψη.

Παρακολουθήστε σε βίντεο την πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Γκρίτση.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos