Πάρος – Συνεδρίαση λογοδοσίας: Η απάντηση του Δημάρχου για τη μη διερεύνηση νομικής δυνατότητας διεκδίκησης χρημάτων παρά τις δεσμεύσεις (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024 16:44

Στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Πάρου κ. Κων/νος Μπιζάς απάντησε σε ερώτημα που είχε διατυπωθεί από τον επικεφαλής της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας κ. Μάρκο Κωβαίο.

Το ερώτημα αφορούσε στη μη διερεύνηση από τη Δημοτική Αρχή της νομικής δυνατότητας διεκδίκησης των χρημάτων που δόθηκαν για την αγορά οικοπέδου για τη ΜΕΒΑ, ενώ υπήρξε ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. αλλά και σχετική δέσμευση του Περιφερειάρχη και προέδρου του ΦΟΣΔΑ σε δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Πάρου καθώς και έγγραφη δέσμευσή του ότι η συγκεκριμένη δαπάνη είναι επιλέξιμη για χρηματοδότηση.

Δείτε σε βίντεο την απάντηση του Δημάρχου.

Σημειώνεται ότι στη διαδικασία της λογοδοσίας, υποβάλλονται ερωτήματα από μέλη της αντιπολίτευσης, δίδεται απάντηση από μέλη της Δημοτικής Αρχής, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η δυνατότητα επερωτήσεων ή διαλόγου μετά την απάντηση από τη Δημοτική Αρχή. Είναι μια διαδικασία υποβολής ερωτημάτων και απαντήσεων χωρίς καμία απολύτως τοποθέτηση πέραν αυτών.

{https://youtu.be/sB-AZa8EUB0}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos