Πάρος: Μαραθώνια και εξαντλητική η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου – Αποχώρησε η παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση

28 Μαρτίου 2024 16:31

Μακρά σε διάρκεια και εξαντλητικού χαρακτήρα ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

Ουσιαστικά, επρόκειτο για δύο διαδοχικές συνεδριάσεις, η μία αφορούσε στη λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024, και η επόμενη ήταν η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση και λήψη απόφασης σε 33 θέματα ημερήσιας διάταξης.

 Με διάλλειμα μισής ώρας μεταξύ της πρώτης και δεύτερης συνεδρίασης, η συνολική διαδικασία διήρκεσε από τις 5 το απόγευμα μέχρι τη 1 περίπου μετά τα μεσάνυχτα!

Η παράταξη της ελάσσονος μειοψηφίας, Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, όπως είχε προαναγγείλει, αποχώρησε από τη διαδικασία της συνεδρίασης του Δ.Σ. πριν την ολοκλήρωσή της.

Μετά τη συζήτηση του 16ου θέματος ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στη λήψη απόφασης σχετικά με την ενδεχόμενη προσέγγιση ταχύπλοου επιβατικού σκάφους στο αλιευτικό καταφύγιο του Πίσω Λιβαδιού, ο επικεφαλής της παράταξης και οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από την αίθουσα στις 12 περίπου τα μεσάνυχτα.  

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos