Πάρος: Ένταση στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής – Το θέμα που άναψε τα «αίματα» (Βίντεο)

28 Μαρτίου 2024 20:27

Ένταση προκλήθηκε στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του 2024, η οποία διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης 27 Μαρτίου.

Η ερώτηση που άναψε «τα αίματα» ήταν του κ. Ευστράτιου Παυλάκη και αφορούσε στον σχεδιασμό της περισυλλογής απορριμμάτων και στα τεκταινόμενα στο χώρο του ΧΥΤΑ. Σύμφωνα με το ερώτημα, ζητήθηκε από τη Δημοτική Αρχή να ενημερώσει για τα ανωτέρω ζητήματα την αντιπολίτευση, ωστόσο διαπιστώνεται ότι η κατάσταση στην περισυλλογή απορριμμάτων είναι ίδια και χειρότερη.

Σχετικά με το δεύτερο, διαπιστώθηκε ότι μέλη της Δημοτικής Αρχής επισκέφθηκαν το χώρο του ΧΥΤΑ και ενημερώθηκαν σχετικά με τα εκτελούμενα έργα χωρίς να υπάρξει η πρόνοια για συμμετοχή της αντιπολίτευσης σε αυτή την επίσκεψη.

Θα πρέπει τελικά ο κύριος Δήμαρχος, συνέχιζε η ερώτηση, να εξηγήσει όταν λέει όλοι μαζί, αν προτίθεται να εξασφαλίσει και επίσκεψη της αντιπολίτευσης στο χώρο. Τέλος, να εξηγήσει γιατί σε εποχή έλλειψης προσωπικού, δύο υπάλληλοι του Δήμου να βρίσκονται σε χώρο που ανήκει στον Περιφερειακό ΦΟΣΔΑ.

Απάντηση στο ερώτημα έδωσε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Χριστόδουλος Μαούνης. Ωστόσο, η απάντηση, σύμφωνα με τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, δεν κάλυπτε το ερώτημα με αποτέλεσμα να προκληθεί αναταραχή και ένταση μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης λογοδοσίας.

{https://youtu.be/8vVO4uNlSOg}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos