Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Στη ματσάρα της Νέας Φιλαδέλφειας, ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε από το 50' πίσω στο σκορ με 2-0 από την ΑΕΚ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή κι αφού αρχικά μείωσε με τον Μπάμπα, στο 90΄ισοφάρισε με τον Οζντόεφ και παρέμεινε στην κορυφή των play offs! Γκατσίνοβιτς και Αμραμπατ τα γκολ της Ενωσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι εξής: 4, 14, 20, 21, 35 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε σε τροχιά διεκδίκησης τίτλου καθώς επικράτησε με 0-2 του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» χάρη στην αριστοτεχνική εκτέλεση του Σπόραρ στο 62ο λεπτό αλλά και το αυτογκόλ του Γιάκουμπ Μπράμπετς στις καθυστερήσεις σ’ ένα παιχνίδι όπου οι «κίτρινοι» άξιζαν περισσότερα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μεσημέρι της Κυριακής 7 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε στην ακτογραμμή ανάμεσα στον Φάραγγα και το Πηγαδάκι (όρμο του Μπέη) επιτόπια διαμαρτυρία πολιτών ενάντια στις κατασκευαστικές αυθαιρεσίες στην περιοχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο Δήμαρχος Αντιπάρου κ. Αναστάσιος Φαρούπος στην εκπομπή «Τα εν Δήμω» του τηλεοπτικού καναλιού ΕRTNEWS.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση ενός ημιχρόνου ήταν ο αγώνας του Ολυμπιακού στην Λαμία με την ομώνυμη ομάδα για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι κι αν έπαιξαν 2 ματς σε 16 ώρες και είχαν το μισό χρόνο ξεκούρασης από τους αντιπάλους τους μετά τους ημιτελικούς, οι έφηβοι του ΑΟ Πάρου κατέκτησαν το πρωτάθλημα Κυκλάδων μένοντας χωρίς ήττα όλη τη χρονιά και επανέλαβαν τον άθλο του τμήματος Νεανίδων του συλλόγου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Καρμπονάρας ήταν η χθεσινή, προς τιμήν ενός παγκοσμίως αγαπημένου ιταλικού πιάτου, για το οποίο κυκλοφορούν διαφορετικές ιστορίες προέλευσης, αλλά και πολλές ...λάθος συνταγές.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση, από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκο Ανδρουλάκη, των υποψήφιων ευρωβουλευτών του Κινήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos