Επίσκεψη Κασσελάκη στην Πάρο

25 Απριλίου 2024 15:28

Την Κυριακή, 21 Απριλίου, επισκέφτηκε την Πάρο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον πρ. υπουργό Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τον κ. Κασσελάκη στο λιμάνι Παροικιάς τον υποδέχθηκαν μέλη της Ο.Μ. Πάρου – Αντιπάρου και της Νομαρχιακής Επιτροπής, καθώς και πολίτες του νησιού μας.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. επισκέφτηκε το Ιερό Προσκύνημα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, όπου του έγινε ξενάγηση, ενώ του προσφέρθηκαν και δώρα από τους ιερείς. Ακολούθως ο κ. Κασσελάκης περιόδευσε στον παραδοσιακό οικισμό Παροικιάς, όπου συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες της περιοχής, οι οποίοι του επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.
Τέλος και πριν συνεχίσει την περιοδεία του στα νησιά του Αιγαίου, ο κ. Κασσελάκης κάθισε με φίλους του ΣΥΡΙΖΑ σε κεντρικό καφέ της παραλίας Παροικιάς, όπου εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πάρου, Κώστα Μπιζά.
Με τον δήμαρχο του νησιού ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. συζήτησε τέσσερα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία. Δηλαδή, το θέμα της ενδοκυκλαδικής ακτοπλοϊκής σύνδεσης, την υποστελέχωση του δήμου και άλλων σημαντικών υπηρεσιών στην Πάρο, τα προβλήματα στέγασης εκπαιδευτικών και άλλων λειτουργών των δημοσίων υπηρεσιών, και την έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos