Η «Βότκα Μολότωφ» της Θ.Ο. Νάουσας Πάρου «ανατίναξε» και την Σάμο…

19 Οκτωβρίου 2012 01:55

Μεγάλο ενθουσιασμό δημιούργησε η παράσταση της Θεατρικής Ομάδας Νάουσας «Βότκα Μολότωφ»του Άντον Τσέχωφ

σε διασκευή Νηλ Σάϊμον, το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου στο Πυθαγόρειο Σάμου στα πλαίσια της 24ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Η παράσταση δόθηκε στην κατάμεστη Αίθουσα «Σίβυλλα» του ξενοδοχείου Δόρυσσα και την παρακολούθησαν κάτοικοι της Σάμου αλλά και πολλά μέλη των θεατρικών Ομάδων του Αιγαίου που συμμετέχουν στην Συνάντηση. Πρόκειται για ομάδες από τη Λήμνο, Λέσβο, Χίο, Σάμο, Ικαρία, Κάλυμνο, Μύκονο, Σύρο, Τήνο, Άνδρο, Ρόδο, Κω, ενώ από την Πάρο συμμετείχε η ναουσαίϊκη Ομάδα.

Πράγματι ήταν η καλύτερη παράσταση της «Βότκας» αφού όλοι οι συντελεστές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο τέλος όλοι έδιναν συγχαρητήρια στα μέλη της παριανής ομάδας και τους ευχαριστούσαν που τους χάρισαν άφθονο γέλιο σε μια τόσο δύσκολη εποχή.

Θυμίζοντας τους συντελεστές της παράστασης αναφέρουμε ότι το έργο σκηνοθέτησε η Υπαπαντή Ρούσσου, τα σκηνικά έκανε η Αγκάτα Χουεντόφκσκα-Μαθιέλλη, τα κοστούμια οι Μαρία Αναγνωστοπούλου και Σοφία Αγγελοπούλου και το μακιγιάζ η Ευαγγελία Βιτζηλαίου . Έπαιξαν οι Αγγελική Αλιπράντη, Αντώνης Αρκουλής, Λευτέρης Διαναμτόπουλος, Ελευθερία Ζέλκα, Στέλιος Ζουμής, Θεοδώρα Λουκή, Παναγιώτης Μαθιέλλης, Μαργαρίτα Μαλαματένιου, Άννα Μαρία Μοστράτου και Πετρούλα Τζουμάκη.

Η παριανή Ομάδα αφιέρωσε την παράστασή της στο ζεύγος Τηλαύγη και Λουκίας Δημητρίου, δύο εργατών του πνεύματος και της λαογραφικής παράδοσης της Σάμου και της Ιωνίας. Παράλληλα οι παριανοί περιηγήθηκαν την όμορφη Σάμο απολαμβάνοντας την φιλοξενία της Ομοσπονδίας Θεάτρου Αιγαίου, της Γ.Γ. Αιγαίου, του Δήμου Σάμου και του Πνευματικού Ιδρύματος Ν. Δημητρίου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos