Παραδοσιακοί χοροί πλημμύρισαν με «άρωμα» Ελλάδας την Παροικία της Πάρου!

24 Σεπτεμβρίου 2017 20:54

Η χορευτική παράσταση «Οδοιπορικό στην Παράδοση» που έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους στην Παροικία της Πάρου, περιελάμβανε όσα προέλεγε το τίτλος της!

Ένα πλούσιο δηλαδή «οδοιπορικό» χορευτικού θεάματος με «άρωμα» παραδοσιακής Ελλάδας που ξεσήκωσε τους συμμετέχοντες στην όμορφη βραδιά!

Πανδαισία τοπικών στολών, παραδοσιακών ήχων και χορευτικών κινήσεων από κάθε γωνιά του ελληνικού χώρου πλημμύρισαν την εκδήλωση που καθήλωσε με την αυθεντικότητά της και τη ζωντάνια της. Με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων από πολλές περιοχές της Ελλάδας, η εκδήλωση ταξίδεψε μουσικοχορευτικά το κοινό σε μονοπάτια της παράδοσης που διατηρούνται ζωντανά και ατόφια μέχρι τις μέρες μας!



Ο Χορευτικός Λαογραφικό Όμιλος Μεσσατίδας «Ο ΦΙΛΕΡΗΣ», ο Χορευτικός – Λαογραφικός Όμιλος Μαρκοπούλου και Πόρτο Ράφτη, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Ιωάννης, ο Χορευτικός Σύλλογος Αγίας Άννας «ΝΗΛΕΥΣ», ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Μηνά Κερατσινίου, ο Σύλλογος Ι.Ν. Παναγίας Βλαχερνών Κερατσινίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κερατσινίου «ΘΥΜΑΙΤΑΔΑΙ» πήραν μέρος στην χορευτική παράσταση που ενθουσίασε τον κόσμο που την παρακολούθησε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos