Θεατρική παράσταση "Η πόρνη από πάνω"-Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου

31 Ιουλίου 2023 17:29

Τον αριστουργηματικό μονόλογο του Αντώνη Τσιπιανίτη,

«Η πόρνη από πάνω»,
θα παρουσιάσει ξανά η Θεατρική Ομάδα του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου για μία παράσταση στις 6 Αυγούστου 2023, στις 21.00 στο θέατρο "Αρχίλοχος" του Πολιτιστικού και Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου στη Νάουσα.
Η παράσταση ενθουσιάζει και συγκινεί το κοινό, καθώς τα σημαντικά μηνύματα του έργου περνούν στους θεατές μέσα από το χιούμορ και τη συγκίνηση. Η προδοσία, η απόρριψη, η βαναυσότητα εναντίον των γυναικών και ταυτόχρονα ο έρωτας, η δύναμη που βρίσκει κανείς μέσα του ακόμη και στις δυσκολίες και η επιδίωξη για την χαρά της ζωής ξετυλίγονται συναρπαστικά μέσα από την αφήγηση μιας γυναίκας, που μέσα από το δύσκολο γάμο της έχασε πολλά, κέρδισε όμως τον εαυτό της.
Το έργο:
"Η Ερατώ -η νοικοκυρά από κάτω- μιλάει για τον έρωτα, την απόρριψη, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος των γυναικών, τους διεφθαρμένους δημόσιους λειτουργούς, την έλλειψη αυτοεκτίμησης. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο, μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε..... ''

Γενική είσοδος:
8,00 ευρώ
Η παράσταση είναι κατάλληλη άνω των 13 ετών
Προπώληση εισιτηρίων:
Στην Παροικιά: Βιβλιοπωλείο «Αναγέννηση»
Στη Νάουσα:
-«ΤΑΝΤΑΝΗΣ»
- "CANNELAIT"
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Oι είσοδοι του θεάτρου θα ανοίξουν στις 20:30, ενώ λόγω της ιδιαιτερότητας της παράστασης, δεν θα επιτρέπεται η είσοδος μετά την έναρξή της.
Την Ερατώ ερμηνεύει: η Ελένη Φωκιανού
Σκηνοθεσία: Γιώργος Γεμελιάρης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ελένη Τριπολιτσιώτη
Σκηνικά: Μαρουσώ Πουλίου – Αντώνης Μπαρμπαρής
Φωτογραφία αφίσας: Δημήτρης Χανιώτης
Γενική επιμέλεια: Ανθούλα Θεοδωράκου
Η πρόεδρος και το Δ.Σ του συλλόγου επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά το συγγραφέα του αριστουργηματικού αυτού έργου κύριο Αντώνη Τσιπιανίτη για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του έργου αφιλοκερδώς

theatro 67

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos