Συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» Πάρου στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου με το έργο «Ο Θεός της Σφαγής»

10 Νοεμβρίου 2023 19:44

Με την παράσταση «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνα Ρεζά σε μετάφραση Γιώργου Βούρου, η θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αρχίλοχος» Πάρου συμμετείχε στην 34η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου που διοργάνωσαν με εξαιρετική επιτυχία ο «Δήμος Σύρου», η «Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής» & η «Ομοσπονδία Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου».

Η θεατρική μας ομάδα είχε την ευκαιρία να παίξει στο ιστορικό θέατρο της Σύρου «Απόλλων», σε μια κατάμεστη αίθουσα, δίνοντας μια συγκλονιστική εμπειρία στους ερασιτέχνες ηθοποιούς. Οι θεατές ένθερμοι, χειροκρότησαν την παράσταση!
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Μάρκου έκανε αναφορά στην ποιότητα της παράστασης που επιβραβεύτηκε από το κοινό.

  • Την «ΟΕΘΑ» για μια ακόμη άψογη διοργάνωση καθώς & για το γεγονός ότι δίνει την ευκαιρία στις πολυπληθείς θεατρικές ομάδες του Βορείου & Νοτίου Αιγαίου να παρουσιάσουν την δουλειά τους, να ανταλλάξουν απόψεις & το πιο βασικό να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.
  • Το «Δήμο Σύρου» για τη φιλοξενία και τη συνδιοργάνωση,
  • Τη «Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής» για τη στήριξη της συνάντησης.
  • Τους Συριανούς εθελοντές που ήταν παρόντες, πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν & να προσφέρουν τη βοήθειά τους, αναδεικνύοντας την πραγματική έννοια της φιλοξενίας.
  • Την θεατρική της ομάδα που απαρτίστηκε από τους ηθοποιούς Χάρη Αργυρό, Ελένη Δερμεντζόγλου, Γωγώ Σωτηράκου & Νίκο Μονδρέα, τους σκηνοθέτες Γιώργο Γεμελιάρη & Νίκο Συνόδη, το βοηθό σκηνοθέτη Δημήτρη Μακρά, το Θεολόγο Πέντε για την τεχνική υποστήριξη & την Ρίτσα Κουμούτση για το φροντιστήριο.

"Ο Θεός της Σφαγής" αρωγός του "Ταμείου Ενίσχυσης Εκπαιδευτικών Πάρου"

Η θεατρική ομάδα του Π.Σ. «Αρχίλοχος» Πάρου αποχαιρετά την αίθουσα του συλλόγου με δύο τελευταίες παραστάσειςτου έργου "Ο Θεός της Σφαγής" της Γιασμίνα Ρεζά.
Με τις παραστάσεις αυτές, το Δ.Σ. του Αρχίλοχου αποφάσισε να γίνει αρωγός της προσπάθειας στέγασης των εκπαιδευτικών του νησιού. Μέρος της οικονομικής ενίσχυσης που θα προκύψει από τις παραστάσεις αυτές, θα διατεθεί στο "Ταμείο Ενίσχυσης Εκπαιδευτικών Πάρου". Ο κύκλος της παράστασης κλείνει όπως κι ο κύκλος της αίθουσας. Γίνετε κοινωνοί & χορηγοί μιας ιδιαίτερης παράστασης με ευγενή σκοπό. Σας περιμένουμε τοΣάββατο 11 & την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 8μμ.στο FLUXUS Museum Theatre (πρώην αίθουσα Αρχίλοχου).

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos