Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Μπροστά σε 3.500 φιλάθλους στο πλευρό του κέρδισε στο Μόναχο και θέλει άλλη μια νίκη κόντρα στην Άλμπα στο ΟΑΚΑ για να εξασφαλίσει την 2η θέση και το πλεονέκτημα

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Παρασκευή, 05 Απριλίου 2024 21:23

Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κλήρωση του Eurojackpot το βράδυ της Παρασκευής 5/4/2024 είναι οι εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το βίντεο προβλήθηκε κατά την έναρξη του 15ου Συνεδρίου - Έχουν συμπληρωθεί 50 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω τεχνικών ζητημάτων αναβάλλεται η επικείμενη ασφαλτόστρωση στο τμήμα της Παραλιακής Οδού έμπροσθεν του Κάμπινγκ «Κούλα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Υγεία για τον Εγκέφαλο Πρόληψη & Θεραπεία Εγκεφαλικού» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου και ώρα 5:00 μ.μ. – 7:00 μ.μ. στη Σύρο στο Ξενοδοχείο Ερμής (πλατεία Κανάρη, Ερμούπολη).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

-Περισσότεροι από 50 Ολυμπιονίκες, Παραολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Ομοσπονδιακοί Προπονητέςκαι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, που κατέκτησαν το Euro2004, θα μυήσουν τη νέα γενιά και την κοινωνία των δύο νησιών στις Αξίες και τα Ιδεώδη του Αθλητισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως έχουμε ήδη ενημερώσει τον κόσμο της Πάρου και τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην ακτογραμμή ανάμεσα στο Φάραγγα και το Πηγαδάκι (όρμο του Μπέη) προχωρά σειρά κατασκευών που περιλαμβάνει ένα μώλο, τοίχους και επιστρώσεις από μαρμαρόπετρα που οι εργάτες κόβουν από τα βράχια της ακτής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 04-04-2024 το απόγευμα συνελήφθησαν στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δύο αλλοδαποί ηλικίας 45 και 49 ετών γιατί μαζί με ανήλικο παιδί τους μπήκαν από χώρο που πραγματοποιούνται εργασίες και κινούνταν πεζοί στον αεροδιάδρομο του Κρατικού Αερολιμένα Νάξου. Επίσης διαπιστώθηκε πως διαμέναν παράνομα στην Χώρα και σε βάρος τους κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεχίζεται ο κύκλος παρουσιάσεων, ενημερώσεων και διάδρασης με φορείς της ελληνικής διασποράς, με πρωτοβουλία του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, υπό την ιδιότητά του ως Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει των σχετικών διατάξεων του άρθρου 75, του Ν.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε από το άρθρο 77 του Ν.4555/2018 και συμπληρώθηκε από το άρθρο 9 του Ν.5056/6-10-2023( ΦΕΚ Τεύχος Α΄163/6-10-2023) με θέμα: «αναμόρφωση του συστήματος διακυβέρνησης οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού ….» και ισχύει , καλείσθε την 10η Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 π.μ. να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos