Ξεφεύγει η κατάσταση στο Ρεάλ - Παρτιζάν: Επικήρυξαν τον Γιαμπουσέλε με ημερομηνία θανάτου στη Wikipedia ενόψει της ρεβάνς!

28 Απριλίου 2023 13:56

Μεγάλη ένταση επικρατεί και στις τάξεις της Παρτιζάν μετά το σοβαρό επεισόδιο που έγινε στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κι ήδη το κλίμα ενόψει του Game 3 για τη Euroleague μυρίζει μπαρούτι!

Οπαδός της σερβικής ομάδας έγραψε στη Wikipedia ως ημερομηνία θανάτου του Γκέρσον Γιαμπουσέλε την 2α Μαΐου, μέρα που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Game 3 της σειράς των δύο ομάδων στη «Stark Arena». Μάλιστα ο Γιαμπουσέλε χαρακτηρίζεται ως Γάλλος παλαιστής!


Το θερμόμετρο ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ανέβει επικίνδυνα και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει στο τρίτο ματς της σειράς στο Βελιγράδι, ειδικά με τον Γιαμπουσέλε και την εγκληματική ενέργεια εις βάρος του Ντάντε Έξουμ. Μπορεί να έγιναν πολλά στο παρκέ αλλά η λαβή του Γάλλου στον αντίπαλό του ήταν απαράδεκτη και ξεφεύγει τελείως από έναν απλό καβγά που μπορεί να ανέβουν οι παλμοί...

 Η Wikipedia έλαβε άμεσα μέτρα αφαιρώντας αυτή την ανατριχιαστική προσθήκη από την σελίδα του Γάλλου φόργουορντ...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos