Σάββατο, 13 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Κι όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που το νησί της Πάρου θα έχει την τιμή να υποδεχτεί την Ολυμπιακή Φλόγα, κάτι που θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο φετινός χειμώνας υπήρξε ο δεύτερος στη σειρά μετά τον περσινό, που γενικά στην Πάρο επικράτησαν συνθήκες ανομβρίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πολλά προβλήματα επικινδυνότητας του κτιρίου όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Θήρας, αναδεικνύει με ερώτηση του προς τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, ο βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Μάρκος Εμμ. Καφούρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κανονική σεζόν στην Ευρωλίγκα τελείωσε και έχουμε τα ζευγαρώματα των υποψήφιων για το F4 ομάδων, αφού πρώτα ξεκαθαρίσουν μέσω των play in h 7η και 8η θέση.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Πλήθος φορολογουμένων είδαν τα ακίνητά τους να διαγράφονται από τις πλατφόρμες Airbnb, Booking.com και VRBO.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-04-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 39χρονος ημεδαπός ο οποίος διατηρούσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) χωρίς να εξασφαλίζονται οι κανόνες ευζωίας του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-04-2024 το απόγευμα συνελήφθη στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρα, 17χρονος γιατί διέδιδε άσεμνες φωτογραφίες ανήλικής μέσω κινητού τηλεφώνου. Επιπλέον, συνελήφθη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Παμμηλιακός απέκλεισε εύκολα τον Πανσιφναικό στ Μήλο με 3-0 και θα αντιμετωπίσει στην Πάρο τον ΑΟ Πάρου για το δεύτερο εισιτήριο του τελικού του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με SMS πριν από το Πάσχα θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του Τουρισμός για Όλους οι τυχεροί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένει στην κορυφή ο Ελβετός - Εκτός 20άδας προβλέπεται να «τερματίζει» η Κύπρος

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos