Χωρίς Κυκλάδες και Σάμο τα μπαράζ για τη Γ Εθνική

17 Απριλίου 2024 12:00

Μετά την ΕΠΣ Σάμου, ούτε η ΕΠΣ Κυκλάδων θα στείλει ομάδα στα μπαράζ των ομίλων, όπου συμμετέχουν 7 και ανεβαίνουν 3 ομάδες σε τουρνουά ενός γύρου.

Έτσι ο όμιλος όπου ανήκουν οι νησιώτικες πρωταθλήτριες μαζί με τον Μικρασιατικό Αστέρα από Αθήνα και Κεραυνό Κερατέας από Ανατολική Αττική, θα γίνει με 5 μόνο ομάδες.
Να σημειώσουμε πως αν ο πρωταθλητής δηλώσει αποχή, έχουν δικαίωμα, αν θέλουν, ο δεύτερος η και ο τρίτος.
Η ΕΠΣ Κυκλάδων προ ημερών απευθύνθηκε στα σωματεία, αλλά πέρασε η τελική ημερομηνία και κανείς δεν απάντησε.
Είναι μία κατάσταση που απεικονίζει την κρίση του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, που δεν κρύβεται από μεμονωμένες πορείες Κυκλαδικών συλλόγων σε ανώτερες κατηγορίες, γιατί αυτό συμβαίνει για συγκεκριμένους λόγους και δεν είναι αποτέλεσμα Κυκλαδίτικης ποδοσφαιρικής διαδικασίας.
Αντίθετα όλο και μεγαλώνει ο αριθμός των σωματείων που αδρανοποιούνται σε διαφορετικά νησιά, ενώ το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος ποτέ δεν βρισκόταν πιο χαμηλά.
Ας ελπίσουμε πως η επόμενη γενική συνέλευση στις Κυκλάδες δεν θα αναλωθεί σε επικοινωνιακού τύπου τοποθετήσεις και θα αναδειχθούν καλοπροαίρετα τα σημαντικά προβλήματα που χρονίζουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos