Τρόμος το βράδυ στην Πατησίων - Αντιεξουσιαστές πυρπόλησαν λεωφορείο και τρόλεϊ

16 Ιουνίου 2016 11:29

Σε πεδίο «μάχης» μετετράπη χθες το βράδυ η οδός Πατησίων καθώς ομάδα αντιεξουσιαστών πυρπόλησε ένα λεωφορείο και ένα τρόλεϊ έξω από το Πολυτεχνείο, έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ στις αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν στο σημείο.


Όπως είπε ο Απόστολος Κασιμέρης, μέλος δ.σ. Συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, οι άγνωστοι κατέβασαν με τη βία τους 15 επιβάτες και τον οδηγό, έσπασαν τα τζάμια του οχήματος και πέταξαν μια βόμβα μολότοφ στη θέση του οδηγού. Από τη φωτιά που προκλήθηκε το όχημα καταστράφηκε.

Στη συνέχεια έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, ενώ διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων από την οδό Ιουλιανού έως το Πολυτεχνείο.

Μόλις εμφανίστηκαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις, οι άγνωστοι άρχισαν να πετούν εναντίον τους βόμβες μολότοφ, πέτρες και διάφορα αντικείμενα, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ «απάντησαν» με χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου - λάμψης. Παράλληλα, κάποιοι άλλοι πετούσαν προς τους αστυνομικούς βόμβες μολότοφ, μέσα από τον χώρο του Πολυτεχνείου.

Από τα επεισόδια, που κράτησαν αρκετή ώρα και έληξαν στις 2 τα ξημερώματα, δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός, αλλά ούτε έγινε και προσαγωγή.

Σημειώνεται ότι, λόγω των επεισοδίων, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων, ενώ παραμένει έως αυτή την ώρα κλειστό το ρεύμα προς την Ομόνοια.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos