Ο Γ. Βρούτσης στη Σύρο, ως εκπρόσωπος του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων

12 Οκτωβρίου 2022 16:47

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Ν.Δ. και Βουλευτής Κυκλάδωνκ. Γιάννης Βρούτσης, την Τετάρτη12 Οκτωβρίου 2022, θα επισκεφθεί τη νήσοΣύρο, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλασε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Σύρου-

Ερμούπολης για να τονβραβεύσει, σε αναγνώριση της προσφοράς του στον Πολιτισμό της Σύρου. Η εκδήλωση, θα λάβει χώρα στο ιστορικό Θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ στις 20.00 και κατά τη διάρκεια αυτής, θα πραγματοποιηθούντιμητικές βραβεύσεις θεσμικών και ιδιωτικών φορέων, υποστηρικτών του πολιτισμού της Σύρου.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσηςθα επισκεφθεί το Γηροκομείο-Πτωχοκομείο «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» και θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κεραμιώτη, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ναυπηγείο ΝΕΩΡΙΟ ΣΥΡΟΥ όπου θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους εργαζόμενους και τους εκπροσώπους τους κ.κ. Αντώνιο Χατζαντώνη (Πρόεδρο του Εργοστασιακού Σωματείου Νεωρίου) και Μάρκο Ρηγούτσο (Γραμματέα του Σωματείου), καθώς επίσης και με τη διοίκηση τονκ. Βασίλειο Σαββίδη Γενικό Διευθυντή ΟΝΕΧ – ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ.
Τέλος, θα πραγματοποιήσει σύντομη επίσκεψη στο Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων Σύρου, όπου θα συναντηθεί με την κα. Βιργινία Πρέκα(Μέλος Δ.Σ. Φιλοζωικής Ομάδας Σύρου).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos