Η ελίτ της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας για δύο μέρες στην Αθήνα

01 Απριλίου 2024 14:44

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στην παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία θα βρεθεί από αύριο Τρίτη έως και την ερχόμενη Πέμπτη η Αθήνα, καθώς, όπως έγραψε το newmoney, καταφθάνουν στη χώρα μας τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Φαρμακοβιομηχανίας και Φαρμακευτικών Ενώσεων (International Federation of Pharmaceutical Manufacturers and Traders – IFPMA), με πρωτοβουλία του προέδρου της και CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά.

Το Στρογγυλό Τραπέζι των CEOs Βιοφαρμακευτικών Επιχειρήσεων (BCR) είναι ένα παγκόσμιο φόρουμ πολιτικής που διεξάγεται κάθε δύο χρόνια, στο πλαίσιο του οποίου οι παγκόσμιοι ηγέτες του φαρμάκου – μέλη της IFPMA συζητούν τις παγκόσμιες πολιτικές υγείας που επηρεάζουν τη βιοϊατρική καινοτομία. Όπου είναι δυνατόν, το BCR διοργανώνει συναντήσεις με κυβερνητικούς αξιωματούχους και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής.

Πληροφορίες του newmoney αναφέρουν ότι οι διευθύνοντες σύμβουλοι των κορυφαίων φαρμακευτικών εταιρειών του κόσμου από Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες και Ιαπωνία θα συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη φαρμακευτική πολιτική, τις νέες θεραπευτικές προσεγγίσεις, τα καινοτόμα σκευάσματα, αλλά και για το επιχειρείν στον κλάδο.

Η IFPMA εκπροσωπεί πάνω από 90 καινοτόμες φαρμακευτικές εταιρείες και ενώσεις σε όλο τον κόσμο. Οι σχεδόν τρία εκατομμύρια εργαζόμενοι του κλάδου ανακαλύπτουν, αναπτύσσουν και παρέχουν φάρμακα και εμβόλια που προάγουν την παγκόσμια υγεία. Με έδρα τη Γενεύη, η IFPMA έχει επίσημες σχέσεις με τα Ηνωμένα Έθνη και συνεισφέρει την εμπειρογνωμοσύνη του κλάδου για να βοηθήσει την παγκόσμια κοινότητα υγείας να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων παντού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos