Γεροβασίλη: «Είμαι παρούσα στην πρόκληση του προέδρου»

24 Φεβρουαρίου 2024 19:30

«Εδώ μέσα υπάρχουν μόνο σύντροφοι. Όχι άλλος διχασμός. Αντίπαλος μας μόνο η Δεξιά», τόνισε στην αρχή της ομιλίας της η Όλγα Γεροβασίλη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η κοινωνία χρειάζεται άμεσα προοδευτική διέξοδο. Πολύ κρισιμη η μάχη των ευρωεκλογών. Να κάνουμε ενα άλμα δικαιοσύνης», είπε και συνέχισε:

«Στήριξα τη νέα προσπάθεια με Στέφανο Κασσελακη. Πάντοτε ήμουν με τα μελη. Να κοιτάξουμε την πραγματικότητα στα μάτια. Το κόμμα μας υποχωρεί διαρκώς.

Να μπει φρένο στην καθοδική πορεία. Να διασφαλίσουμε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως βασικού αντιπάλου της ΝΔ. Είμαστε κόμμα διακυβέρνησης.

Έχουμε κυβερνήσει με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και είμαστε υπερήφανοι για όσα πετύχαμε.

Χρειαζόμαστε σοβαρο πολιτικό σχέδιο και πολιτική λειτουργία. Δεν αρκεί να λέμε πως θα κυβερνήσουμε τον Μητσοτάκη».

«Άλλο λάθη απειρίας κι άλλο λαθη αλαζονείας. Χρειαζόμαστε σοβαρότητα κι αξιοπιστία», είπε με ορισμένους να την αποδοκιμάζουν.

Δείτε σε ζωντανή σύνδεση την ομιλία της Όλγας Γεροβασίλη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ:

4o Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία - 3η ημέρα
«Πολιτική λειτουργία με ιδεολογικές και καταστατικές αρχές που θα την υπηρετούν όλοι. Αποφασιστικότητα κι αρχές. Απαιτούνται και τα δύο», πρόσθεσε ενώ ο κ. Κασσελακης την παρακολουθεί από την πρώτη σειρά.

«Ρόλος του προέδρου είναι να ενώνει, όχι να διχάζει. Πάνω από όλα να μεγαλώνει το κόμμα, όχι να αφαιρεί. Μεγάλωσε το κόμμα με πρόεδρο τον Αλέξη Τσίπρα. Συλλογική δουλειά, όχι ενός ανδρός αρχή».

«Το παλιό ή το νέο» ρώτησε με τους συνέδρους να απαντούν το νέο. Το νέο δεν είναι μεσσιανισμός. Νέες ιδέες χρειαζόμαστε».

«Οφείλουμε να δώσουμε διέξοδο. Υπαρξιακό το ζήτημα για το κόμμα και τη χώρα. Μακάρι να μην χρειαζονταν νέες εκλογές» είπε και πρόσθεσε πως είναι παρούσα στο προσκλητήριο του προέδρου.

cnn.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos