Πέθανε ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος

17 Οκτωβρίου 2023 16:35

Κατέληξε την Τρίτη (17/10) ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο.

ΟΑίας Μανθόπουλος, δημοφιλής ηθοποιός των 90s και 00s, έφυγε από τη ζωή την Τρίτη 17 Οκτωβρίου.

Τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Αθηνών ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μόλις διαπιστώθηκε ο εγκεφαλικός θάνατος του 60χρονου ηθοποιού οι συγγενείς αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων, ενώ αναμένεται και επίσημη ενημέρωση από τον οασοκομείο.

Ο εκλιπών ήταν ανιψιός της Ειρήνης Παππά – γιος της αδερφής της, και απόφοιτος του Θεάτρου Τέχνης. Άρχισε την καριέρα του από το θέατρο και με την έκρηξη της ιδιωτικής τηλεόρασης συμπρωταγωνίστησε σε πολλές επιτυχημένες παραγωγές.

Η φήμη του εκτοξεύτηκε με τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Δύο Ξένοι», στο οποίο ενσάρκωνε τον εαυτό του ως σύντροφος της Μαρίνας Κουντουράτου (Εβελίνα Παπούλια) και αντίζηλος του Κωνσταντίνου Μαρκορά (Νίκος Σεργιανόπουλος).

Είχε παίξει επίσης στη «Βεντέτα» με τον Θάνο Λειβαδίτη, στο «Άφρικα» με τον Γιάννη Βόγλη και την Κοραλία Καράντη, όπως και στο Σοφία Ορθή με Αλιμπέρτη – Γκλέτσο. Ως guest star είχε αναλάβει χαρακτηριστικούς ρόλους στους «Απαράδεκτους» (πιλότος Αλέξης) και στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» (δρ. Φωτίου).

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του ήταν στο σίριαλ εποχής «Κόκκινο Ποτάμι».

Είχε πάρει επίσης πτυχίο Οικονομικών. Ο γιος του είναι αθλητής στο τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

tovima.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos