Κινηματογράφος: Αυτή την ημέρα όλες οι ταινίες έχουν εισιτήριο 2 ευρώ

20 Οκτωβρίου 2023 19:27

Στις 26 Οκτωβρίου η Ελλάδα αναμένεται να μετατραπεί για δεύτερη χρονιά σε έναν τεράστιο κινηματογράφο, υποδεχόμενη τη Γιορτή του Σινεμά και όλοι θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε αγαπημένους ηθοποιούς σχεδόν …δωρεάν.

Για μία μόνο ημέρα, όλες οι ταινίες, σε όλες τις αίθουσες, σε όλη την Ελλάδα θα έχουν ενιαίο εισιτήριο 2€.

Η Ιφιγένεια Βλαχογιάννη, μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου μίλησε στην ΕΡΤ3 για τη συγκεκριμένη ημέρα. «Πέρσι ήταν η πρώτη φορά, που γιορτάσαμε τη Γιορτή του Σινεμά και μάλιστα η ημέρα σημείωσε ημερήσιο εισπρακτικό ρεκόρ καθώς έκοψε 110.934 εισιτήρια, ένα πάρα πολύ μεγάλο νούμερο. Φέτος είναι η δεύτερη χρονιά, που διοργανώνεται κάτι τέτοιο, όλες οι αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, όλες οι προβολές μόνο με δύο ευρώ. Ο κόσμος ήδη έχει αρχίσει να προαγοράζει τα εισιτήριά του ηλεκτρονικά, μέσω του συστήματος κρατήσεων του κάθε κινηματογράφου», σχολίασε μεταξύ άλλων η Ιφ. Βλαχογιάννη.

Με τη γενικευμένη αύξηση των συνολικών εισιτηρίων, αλλά και με πρόγραμμα απαρτιζόμενο από τις νέες ταινίες του Μάρτιν Σκορσέζε, του Ντέιβιντ Φίντσερ, του Νάνι Μορέτι και άλλων αγαπημένων δημιουργών του ελληνικού κοινού, καθώς και από σίγουρες καλλιτεχνικές επιτυχίες, όπως οι Περασμένες Ζωές και το γερμανικό Στο Γραφείο Καθηγητών και όχι μόνο, υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε φέτος να καταρριφθεί το περσινό ημερήσιο ρεκόρ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos