Τετάρτη, 03 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Πρόκειται για την αξιωματικό υπηρεσίας, την επόπτρια, την οδηγό της επόπτριας, οι οποίες ήταν παρούσες κατά τη συζήτηση με την 28χρονη όπως επίσης και ο σκοπός του Αστυνομικού Τμήματος

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει πολύ μεγάλη εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, κατάφερε να «γυρίσει» το παιχνίδι και να επικρατήσει 2-1 της ΑΕΚ, σε ένα καταπληκτικό σε ένταση και πάθος ματς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της Δευτέρας (1/4).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο δράστης αναζητείται - Ήρθε αρχικά στα χέρια με μαθητή Γυμνασίου και στη συνέχεια έβγαλε μαχαίρι και τον χτύπησε στα πλευρά

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατά το μήνα Μάιο θα διεξαχθούν στο νησί της Πάρου γυρίσματα για τις ανάγκες Βρετανικής σειράς. Αναζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί, άτομα όλων των ηλικιών που επιθυμούν να συμμετάσχουν έναντι αμοιβής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την εταιρεία TWOS Ε.Ε. με έδρα την Πάρο που δραστηριοποιείται επί επτά έτη στο εμπόριο επίπλων και στην οργάνωση οικοδομικών project, ζητείται άτομο με εμπειρία στην τήρηση του οικονομικού αρχείου, την πραγματοποίηση παραγγελιών, FRONT OFFICE υπηρεσιών & STUDIO MANAGER.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Ε.Α.Σ ΥΡΙΑ Λευκών μετά την πρώτη του συνεδρίαση και κατόπιν ομόφωνων αποφάσεων διαμορφώνεται ως εξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας προσκαλεί τα μέλη του Συμβουλίου στις 8 – 4 – 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:30 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο επίκεντρο της εκπομπής «Τα εν Δήμω» της Δημόσιας Τηλεόρασης, που παρουσιάζουν ο Τάκης Σαράντης και η Μαρία Μαγκλάρα, θα βρεθεί σήμερα το νησί της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος υπέγραψε την απόφαση ένταξης του έργου, συνολικής δημόσιας δαπάνης 4.325.714,22 €

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos