Αγνώριστη η Μαρίνα Πατούλη σε νέα ανάρτηση -Πώς αντέδρασε μετά τα αρνητικά σχόλια

03 Απριλίου 2024 15:37

Μια ανάρτηση στο Instagram από τη Μαρίνα Πατούλη, το πρωί του Σαββάτου, προκάλεσε αντιδράσεις και σχόλια από τους followers της, αλλά και μια απάντηση από την ίδια.

Η ανάρτηση από τη Μαρίνα Πατούλη, που συνόδευσε με το μήνυμα «αν θέλεις να πετάξεις, πρέπει να αφήσεις ό,τι σε κρατά κάτω», και μια φωτογραφία της στην οποία εμφανίζεται πραγματικά αγνώριστη, έκαναν τους διαδικτυακούς της φίλους να αναφερθούν σε υπερβολικό photoshop και φίλτρα.

«Seriously? Γιατί τόση ανάγκη για φίλτρα?» έγραψε κάποιος, με έναν άλλον να σχολιάζει: «Εντάξει, το τερμάτισες με τα φίλτρα». «Καλέ τρόμαξα. Είστε μια τόσο όμορφη και έξυπνη γυναίκα, γιατί; Να μεγαλώνουμε όμορφα. Ας έχουμε και καμιά ατέλεια» επισήμανε άλλος χρήστης, με άλλον να σημειώνει: «Η πρώην Μαρίνα πολύ καλύτερη από τη νυν Μαρίνα! Πιο όμορφη και πιο αληθινή! Μπερδεύτηκα τελείως όμως».

Η απάντηση από τη Μαρίνα Πατούλη
Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρίνα Πατούλη επανήλθε με νέα της ανάρτηση στο Instagram και μια παρόμοια φωτογραφία, απαντώντας στα αρνητικά σχόλια των followers της.

«Δεν προσποιήθηκα. Η προσποίηση είναι κάτι χυδαίο. Ζω, μιλώ και εκφράζομαι όπως νιώθω, χωρίς να υπολογίζω το κόστος… Η μεγαλύτερη κατάκτηση είναι η κατάκτηση της προσωπικής μας ελευθερίας και έκφρασης πέρα από στερεότυπα και κοινωνικές συμβατικότητες… Η ομορφιά βρίσκεται στην ψυχή μας και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την αναδείξει εάν δεν υπάρχει» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

{https://www.instagram.com/p/C5Jy2Z4rX8y/?utm_source=ig_web_copy_link}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos