Χαραλαμπόπουλος: Είχα βάλει όριο στα 30 μου να ζω από το θέατρο, αλλιώς θα άλλαζα δουλειά

06 Απριλίου 2024 16:17

Για το ξεκίνημα του από τα χρόνια της δραματικής σχολής, την υποκριτική σήμερα αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο δημοφιλής ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το ξεκίνημά του στη δραματική σχολή, την υποκριτική σήμερα, αλλά και το αν αισθάνεται πετυχημένος εραστής.

«Δεν είχα επιτυχία σαν εραστής. Ήμουν ρομαντικός και δεν περνούσε τότε αυτό. Περνούσε στις ρομαντικές, που δεν ήταν συνήθως όμορφες. Τότε ήμασταν της εξωτερικής εμφάνισης, μετά μεγαλώσαμε, ωριμάσαμε και καταλάβαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην καριέρα του, αποκαλύπτοντας πως είχε θέσει όριο στον εαυτό του ότι πρέπει να μπορεί να ζει από το θέατρο ως τα 30 του. Διαφορετικά, θα αναζητούσε κάποια άλλη απασχόληση.

Χαραμπόπουλος: Είχα βάλει όριο αν μέχρι τα 30 δεν καταφέρω να ζω από από το θέατρο να αλλάξω επάγγελμα
«Δεν ήθελα να βγάλω το ψωμί μου από το θέατρο. Δούλευα παράλληλα σε άλλες δουλειές. Αυτές οι δουλειές είναι για να βγάζω το ψωμί μου, αυτές για να μαγεύομαι και να προσπαθώ να μαγεύω», εξήγησε.

Πρόσθεσε επίσης: «Είχα βάλει όριο αν μέχρι τα 30 δεν καταφέρω να ζω από αυτό, θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο. Στα 29 μου ήρθαν τα "Εγκλήματα". Παράλληλα, δούλευα σε βίντεο κλαμπ, σε κατασκηνώσεις έκανα θέατρο, όταν ήμουν στη σχολή πουλούσα δαντέλες στη Ρόμβης. Έμενα μέχρι τα 29 μου με τους γονείς μου, άργησα να φύγω».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos