Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr

Μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στην Παροικία στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2023 23:07

Τζόκερ: Η κλήρωση 2689 για 2.600.000 ευρώ

Oι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 7,22,25,33,34 και τζόκερ ο αριθμός 20 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πληγωμένος ποδοσφαιρικός εγωισμός της ΑΕΠ από το 2-2 του πρώτου γύρου, αποδείχθηκε το ισχυρότερο κίνητρο τους στον αγώνα με τους νεαρούς του ΑΟΠ, που τους είχαν κάνει τη ζημιά.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατρόμητος «επέστρεψε» με εντυπωσιακό τρόπο στο παιχνίδι, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο πρώτο ημίχρονο, «χτύπησε» τρεις φορές τους «πράσινους» κι επικράτησε με 3-2 στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, «γκρεμίζοντάς» τους από την κορυφή της βαθμολογίας.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχές του έτους θα αυξηθεί κατά 20% η αποζημίωση των εφημεριών όλων των γιατρών του ΕΣΥ, όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τμήμα παίδων του Μαρπησσαικού συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του, νικώντας και τον ΑΟ Πάρου με 69-47.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην Χειμερινή Αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, προσφέροντας 529 φιάλες αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά διοργάνωσε σήμερα Κυριακή 17 Δεκεμβρίου για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το πιο γιορτινό αθλητικό γεγονός που χαρίζει εκατοντάδες χαμόγελα,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πιέσεις, ο τεχνολογικός κολοσσός θα προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή που θα ενισχύει το απόρρητο των χρηστών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στα θέματα της ελληνικής επικαιρότητας αναφέρεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos