Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 - Psts.gr

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο εγκατάστασης στύλων φωτισμού στην περιφερειακή οδό της Παροικίας. Σημειώνεται ότι ο φωτισμός της οδού, θα φτάσει μέχρι τη διασταύρωση προς Λεύκες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσιάζονται αύριο τα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας για την εξάλειψη του bullying από τα σχολεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 20:41

Έκλειψη ηλίου: Δείτε εδώ το LIVE της NASA

Έφτασε η μεγάλη ώρα για την ολική έκλειψη ηλίου και η NASA θα μεταδώσει Live το εντυπωσιακό θέαμα το οποίο θα διαρκέσει συνολικά 2 ώρες ενώ η ολικότητά της θα διαρκέσει μόλις τρία λεπτά και 47 δευτερόλεπτα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απώλειες για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, κέρδη για τον ΣΥΡΙΖΑ, την Ελληνική Λύση και την Πλεύση Ελευθερίας στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων - Όχι στην πρόταση Κασσελάκη για πρόωρες εκλογές με διεθνείς παρατηρητές από το 57% - Δείτε την παρουσίαση της έρευνας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών, συγκάλεσε πρόσφατα προς ενημέρωση τα μέλη του συλλόγου και τους κατοίκους της περιοχής των Καμαρών, προκειμένου να εισφέρουν τις προτάσεις τους σχετικά με το νέο Τοπκό Πολεοδομικό Σχέδιο Πάρου, όπως αιτήθηκε από το Δήμο Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Βρούτσης: Αισθανόμαστε ότι γράφουμε ιστορία, διότι τα Τήνια, θα θεσμοθετηθούν να γίνονται κάθε ολυμπιακή χρονιά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο νέα σεμινάρια,που στοχεύουνστην καλύτερη κατανόηση των νέων τάσεων και εξελίξεων και την εφαρμογή νέων τεχνολογιών προς όφελος της επιχειρηματικότητας, προσφέρει το Επιμελητήριο Κυκλάδων στα μέλη του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Viral έχει γίνει ένα βίντεο στο TikTok με μια influencer βρέθηκε στην Σαντορίνη. Όχι μόνο στο αγαπημένο νησί των Κυκλάδων αλλά σε ένα αντίγραφο της Σαντορίνης στην περιοχή Νταλί στην επαρχία Γιουνάν στην Κίνα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάπας Φραγκίσκος και Πατριάρχης Βαρθολομαίους «ευλογούν» το κοινό Πάσχα Καθολικών και Ορθόδοξων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την υλοποίηση έργων υποδομής βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης, δρομολογεί το Υπουργείο Τουρισμού σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της χώρας μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos