Τρίτη, 05 Δεκεμβρίου 2023 - Psts.gr
Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 00:58

Κλήρωση Tζόκερ 5/12/2023

Οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση Τζόκερ ήταν οι αριθμοί 1, 12, 36, 40, 42 και τζόκερ «βγήκε» ο αριθμός 19.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νωρίτερα έγινε γνωστή η είδηση ότι η ΕΥΠ έστειλε σήμα προειδοποιώντας τα κυβερνητικά στελέχη ότι οι τηλεφωνικές συνομιλίες τους και τα sms μέσω των ήδη γνωστών εφαρμογών κρυπτογραφημένης επικοινωνίας δεν θα πρέπει να θεωρούνται ασφαλείς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την απόφαση να διεξάγεται στη Σύρο μια μεγάλη αθλητική γιορτή, ιστορικής μνήμης και πολιτιστικής παρακαταθήκης, προς τιμή του Δημητρίου Βικέλα, ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το υλικό με τις παραβάσεις έδωσε στη δημοσιότητα η Τροχαία - Στις 484 oi συλλήψεις και στις 4.116 οι παραβάσεις ΚΟΚ σε μία μόνο ημέρα σε ολόκληρη την επικράτεια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από πολλά χρόνια που ο χώρος των Αρχαίων Λατομείων στο Μαράθι είναι παραμελημένος, έγιναν τα πρώτα βήματα για να βελτιωθεί η εμπειρία του επισκέπτη και να ξεκινήσει η ανάδειξη αυτού του μοναδικού μνημείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλούσιες και μαγευτικές θα είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στη Μάρπησσα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από 8 Δεκεμβρίου 2023 στο θέατρο Αυλαία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ανάμεσά τους Ελλάδα και Κύπρος!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ο Αλαφροΐσκιωτος, μια δεισιδαιμονία της Κρήτης» σε συγγραφή - σκηνοθεσία: Θανάση Σάλτα , Ιωάννα Μαστοράκηδιαδραματίζεται το 1904 έτος της ανεξαρτησίας της Κρήτης και βασίζεται στον λαϊκό θρύλο για τις νεράιδες του Καρτερού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο της μεγάλης εορτής του Αγίου Νικολάου, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos