Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 - Psts.gr

«Στα 32 χρόνια υπηρεσίας στο Σώμα δεν έχω ζήσει παρόμοιες ακραίες συνθήκες».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη δέουσα κατάνυξη και λαμπρές θρησκευτικές τιμές, γιορτάστηκε η εορτή των Εννιάμερων της Παναγίας στη Νάουσα το πρωί της Τετάρτης 23 Αυγούστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Mε την απονομή των επάθλων στους νικητές της ιστιοδρομίας το βράδυ της Τρίτης, έπεσε η αυλαία του πρώτου σκέλους της Aegean Regatta 2023 από το Μόλυβο έως τα Ψαρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 14:58

Γεωθερμία,τι πραγματικά σημαίνει!

Η γεωθερμική ενέργεια χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως τρόπος θέρμανσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το φετινό καλοκαίρι είναι το χειρότερο από την εποχή που συλλέγονται μετεωρολογικά δεδομένα» επεσήμανε σε έκτακτη ενημέρωση, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την υποψηφιότητα τεσσάρων ακόμα πολιτών, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, της Μαρίας Αραμπατζή-Παντελιού στην ΠΕ Καλύμνου, του Παναγιώτη Μεγαλούδη στην ΠΕ Ρόδου, του Νίκου Νικολάου στην ΠΕ Κω και της Στέλλας Ρούσσου στην ΠΕ Νάξου, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο" για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις της φωτιάς που μαίνεται στην Πάρνηθα, καθώς οι φλόγες πέρασαν μέσα στον Εθνικό Δρυμό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίπου 139 εκατομμύρια στρέμματα δάσους και βλάστησης είχαν καταστραφεί από τις φωτιές έως τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 13:45

Φωτιά στην Πάρνηθα - Meteo: Timelapse βίντεο

Η κάμερα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στην Πεντέλη κατέγραψε τη φωτιά στην Πάρνηθα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοί τη στιγμή οι φλόγες σαρώνουν το βουνό με κατεύθυνση προς το καζίνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos