Η Σίφνος «φοράει» για πέμπτη συνεχή χρονιά τα γιορτινά της & «ανοίγει» το πρόγραμματων εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά του 2016

10 Δεκεμβρίου 2015 16:46

O Δήμος Σίφνου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινότητας Απολλωνίας, της Τοπικής Κοινότητας Αρτεμώνα, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου, του Συλλόγου Γυναικών Σίφνου «Το Σμάρι» και των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Γυμνασίου– Λυκείου,ετοίμασε και φέτος μια ζεστή εορταστική «γωνιά» για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στη φωταγωγημένη «Γειτονιά των Χριστουγέννων»,απέναντι από την πλατεία Ηρώων και στα σοκάκια της Απολλωνίας, θαφιλοξενηθούν με τη συνεργασία τοπικών συλλόγων, εκπαιδευτικών και εθελοντών, ποικίλες δραστηριότητες που θα τονώσουν το εορταστικό κλίμα των ημερών, θα δώσουν χαρά στους μικρούς φίλους μας αλλά και την ευκαιρία συνάντησης των μεγάλων. Παράλληλα στο Ίδρυμα Πρόκου θα πραγματοποιηθούν οι χριστουγεννιάτικες γιορτές των Σχολείων και θεατρικά δρώμενα.

 

Η έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων της Σίφνου θα γίνει με το "άναμμα" του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Σπυρίδωνα,στις 19:30.

Σας ευχόμαστε «Καλές Γιορτές» και σας περιμένουμε!

Ο Δήμαρχος Σίφνου

ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos