Τήνος: Εγκαίνια 3ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου

20 Σεπτεμβρίου 2012 13:14

Την ερχόμενη Κυριακή, 23/9/2012, στις 12:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου σχολικού συγκροτήματος που στεγάζει πλέον το 3ο Δημοτικό

Σχολείο και το 3ο Νηπιαγωγείο Τήνου, στο Πασσακρωτήρι. Τον αγιασμό θα τελέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου & Τήνου κ. Δωρόθεος Β΄ και τα εγκαίνια θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Θεόδωρος Παπαθεοδώρου.

Με την έναρξη λειτουργίας του συγκροτήματος αυτού, λύθηκαν υπαρκτά, πολύχρονα και κραυγαλέα προβλήματα στις κτιριακές υποδομές της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Τήνο. Αποσυμφορήθηκε το Β' Δημοτικό Σχολείο και αυτό όχι με μία λύση ανάγκης αλλά με μία επιλογή προοπτικής. Συγχρόνως αποκαταστάθηκε αυτό που δεν μπορούσε να γίνει πλέον ανεκτό, ως προς τις συνθήκες στέγασης του Γ΄ Νηπιαγωγείου.

Η Δημοτική αρχή, παρά την δύσκολη οικονομική κατάσταση, επενδύει στα παιδιά μας και στην εκπαίδευσή τους, αντικρίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Το έργο αυτό συμβάλλει σημαντικά στην κατεύθυνση αυτή και παράλληλα με άλλες παρεμβάσεις μας στα ζητήματα σχολικής στέγης στην Τήνο, διαμορφώνει νέο τοπίο στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Το έργο που θα εγκαινιαστεί την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε με δαπάνες του Δήμου, με την πολύτιμη βοήθεια και του Πανελλήνιου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου, που παραχώρησε το κτιριακό του συγκρότημα για το σκοπό αυτό αλλά και ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθειά μας, αποδεικνύοντας άλλη μια φορά την διαχρονική προσφορά του στην εκπαίδευση της νεολαίας μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos