Ημέρα μνήμης με δρόμους ελευθερίας (Φωτό + Βίντεο)

17 Νοεμβρίου 2014 22:38

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 17 Νοεμβρίου για δέκατη έκτη (16) συνεχή χρονιά η αθλητική εκδήλωση «Δρόμοι Ελευθερίας» στην Αγκαιριά της Πάρου.

Η εκδήλωση που διοργανώνεται από το σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς είναι αφιερωμένη στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου και λαμβάνει χώρα αδιάλειπτα από το 1999.

Εμπνευστής της όλης εκδήλωσης όπως επίσης και της ονομασίας «Δρόμοι ελευθερίας» είναι ο κ. Σπύρος Καλακώνας την εποχή 1998 – 2000 όταν διετέλεσε πρόεδρος γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Αγκαιριάς. Το 1999 ήταν η πρώτη χρονιά που διεξήχθησαν οι αγώνες δρόμου και από τότε έχει γίνει θεσμός για τη Δημοτική Κοινότητα της Αγκαιριάς.

Η εκδήλωση της Δευτέρας 17 Νοεμβρίου περιελάμβανε αγώνες δρόμου 700μ για μαθητές Γ' και Δ΄ τάξης αγοριών και κοριτσιών καθώς και αγώνες δρόμου 1200μ για μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού αγοριών και κοριτσιών.

Στις τέσσερις διαδρομές έλαβαν μέρος δεκάδες παιδιά τα οποία επέδειξαν αγωνιστικότητα και ομαδικό πνεύμα ενώ την εκδήλωση παρακολούθησε αρκετός κόσμος. Η αστυνομία το λιμενικό αλλά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης παράρτημα Κυκλάδων, για ακόμα μια φορά, βρέθηκαν στην εκδήλωση «Δρόμοι Ελευθερίας» και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους, φροντίζοντας για την ασφάλεια των μικρών αθλητών.

Πατήστε εδώ για να παρακολουθήσετε το βίντεο

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos