Ευτράπελη «καραμπόλα» σε διπλό φορολογικό έλεγχο σε επιχείρηση στην Πάρο!

09 Ιανουαρίου 2018 20:29

Είναι γνωστό ότι ενδελεχείς και πολυάριθμοι επιτόπιοι φορολογικοί έλεγχοι, διεξήχθησαν το τελευταίο διάστημα σε επιχειρήσεις στην Πάρο από κλιμάκια της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προκειμένου να «αλιευθούν» οικονομικές παραβάσεις και να «πέσουν» τα ανάλογα τσουχτερά πρόστιμα.

Αυτό που δεν είναι ίσως γνωστό, είναι ότι σε κάποιες περιπτώσεις, παρατηρήθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, ευτράπελες «καραμπόλες» με πρωταγωνίστριες τις ομάδες στελεχών της Α.Α.Δ.Ε που έσπευδαν να διενεργήσουν ελέγχους την ώρα μάλιστα που συνάδελφοί τους βρίσκονταν μέσα στην υπό έλεγχο επιχείρηση και διενεργούσαν επιτόπια έρευνα για τυχόν φορολογική παραβατικότητα!

Ένα τέτοιο σχεδόν κωμικό περιστατικό, συνέβη κατά πληροφορίες μας, σε επιχείρηση στην Πάρο.

Ενώ κλιμάκιο της Α.Α.Δ.Ε είχε εισέλθει στην επιχείρηση πραγματοποιώντας έλεγχο, ένα νέο κλιμάκιο εμφανίστηκε ενώπιον του επιχειρηματία ζητώντας το «αυτονόητο», δηλαδή τη διενέργεια ελέγχου!

Ο επιχειρηματίας τους εξήγησε ότι εκείνη τη στιγμή πραγματοποιούνταν ήδη έλεγχος και μέχρι να... «αποσαφηνιστεί» το «αλαλούμ» που προέκυψε, το δεύτερο κλιμάκιο περίμενε στην είσοδο της επιχείρησης προκειμένου να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια το αληθές του πράγματος!
Έφταιγε άραγε η ασυνεννοησία, ο υπερβάλλων ζήλος ή μήπως οι θερμές καιρικές συνθήκες του καλοκαιριού που ζάλισαν και «μπέρδεψαν» τα καθήκοντα της Α.Α.Δ.Ε;

Όπως κι αν έχει πάντως το ζήτημα, το σίγουρο είναι ότι διπλή ταυτόχρονη σχεδόν αυτοψία, ήταν επιτόπια «καραμπόλα»!

Εκτός κι αν το δεύτερο κλιμάκιο έσπευσε να επιβεβαιώσει αν το πρώτο είχε κάνει καλά τη δουλειά του πραγματοποιώντας έλεγχο εις διπλούν...
Συμβαίνουν κι αυτά...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos