Πάρος: Εθελοντική δράση «Let΄s do it Greece» στο νησί

27 Μαρτίου 2024 14:51

Η εθελοντική δράση «Let΄s do it Greece» που από το 2012 αγαπήθηκε και αγκαλιάστηκε σε όλη την Ελλάδα από μια παρέα νέων παιδιών, επέστρεψε δυναμικά σε μια νέα αποστολή.

Ελάτε να ενωθούμε ξανά μέσα σε μια ημέρα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, σε ταυτόχρονες εθελοντικές δράσεις καθαρισμού δασών της χώρας μας, απομακρύνοντας όσο μεγαλύτερες ποσότητες σκουπιδιών και δημιουργώντας μια μεγάλη ασπίδα προστασίας ενόψει της φετινής αντιπυρικής περιόδου.

Κυριακή 14 Απριλίου

Αναλαμβάνουμε ταυτόχρονη εθελοντική δράση σε όλη την Πάρο, καθαρίζοντας και φροντίζοντας τα δάση, τα άλση και τους χώρους πράσινου της περιοχής μας.

Οργανώστε την εθελοντική σας ομάδα, στις κατά τόπους Κοινότητες, στους οικισμούς, στις γειτονιές. Οργανωθείτε μέσα στην Κοινότητά σας, μέσα στο Σύλλογό σας, μέσα στο Σχολείο σας, μέσα στην Εκκλησιαστική Κοινότητα, στην Εκπαιδευτική Κοινότητα, ακόμα και μέσα στο χώρο εργασίας σας, κ.ά.

Επιλέξτε το σημείο που θα δράσετε για να σας προμηθεύσουμε τα σχετικά.

Δηλώστε συμμετοχή στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos