Πάρος: Mεγάλες αλλαγές στο παραλιακό μέτωπο Παροικίας, Νάουσας, Αλυκής - Κλειστές οι παραλίες στην κυκλοφορία; (Βίντεο)

29 Μαρτίου 2024 18:37

Απαντώντας στη συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής σε ερώτημα που αφορούσε στη διαχείριση της κίνησης σε Παροικία, Νάουσα και Αλυκή, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Αναστάσιος Κασαπίδης, απάντησε ότι πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι η ανάθεση εκπόνηση νέας κυκλοφοριακής μελέτης για το σύνολο της Πάρου και ειδικότερα για τις περιοχές της Παροικίας, της Νάουσας και της Αλυκής.

Ο Αντιδήμαρχος επίσης, σημείωσε ότι αναμένονται οι αποφάσεις από τις συνεδριάσεις των Κοινοτικών Συμβουλίων των εν λόγω περιοχών, με το Κοινοτικό Συμβούλιο της Παροικίας να έχει ήδη αποφασίσει.

Ο κ. Κασαπίδης, δήλωσε ότι εξετάζεται από τη Δημοτική Αρχή το κλείσιμο της παραλιακής οδού της Παροικίας από τις αρχές Απριλίου ή αρχές Μαϊου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Επίσης εξετάζεται για τους εν λόγω μήνες ακόμα και το 24ωρο κλείσιμο της παραλιακής οδού. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τι ειπώθηκε για Νάουσα και Αλυκή

{https://youtu.be/3Nx1whluSHg}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos