Πάρος: Σε πλήρη λειτουργία ο ηλεκτρονικός πίνακας στο λιμάνι της Παροικιάς (Βίντεο)

18 Ιουνίου 2013 14:36

Πέρασε περίπου ένας μήνας, λίγο πριν το Πάσχα, από τη στιγμή που το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου – Αντιπάρου τοποθέτησε στην είσοδο του λιμανιού στην Παροικιά ηλεκτρονικό σύγχρονο πίνακα ανακοινώσεων των αφιξοαναχωρήσεων των πλοίων.

Ο ηλεκτρονικός πίνακας δεν λειτουργούσε για να ενημερώσει τους επιβάτες για τις ώρες άφιξης – αναχώρησης των πλοίων.

Σήμερα το πρωί η κάμερα του parianostypos.gr βρέθηκε στο λιμάνι της Παροικιάς και σε βίντεο κατέγραψε τη λειτουργία του ηλεκτρονικού πίνακα που ενημέρωνε τους επιβάτες, έστω και με καθυστέρηση ενός μήνα, αναλυτικά για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης των πλοίων.

Με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού πίνακα έγινε ένα πρώτο βήμα για την αναβάθμιση του χώρου αναμονής των επιβατών. Φυσικά αναμένουμε να ολοκληρωθεί και το έργο της διαμόρφωσης – ανακατασκευής των χώρων αναμονής των επιβατών. Ένα έργο που όπως έχει τονίσει ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου Στέφανος Γαβαλάς θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο 2013.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos