Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Την 09-10-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 52χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Νάξου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών (σχετ. το από 11-09-2023 Δελτίο Τύπου).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμές ευχαριστίες σε όσους με εμπιστεύτηκαν , για άλλη μία φορά και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι σχέσεις είναι ένας από τους σημαντικότερους πυλώνες της ζωής μας. Μπορούν να μας προσφέρουν αγάπη, υποστήριξη και συντροφιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε χαλαρούς ρυθμούς το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Τρίτης (10/10), ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων της Ευρώπης για τα προκριματικά Euro.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η σπανακόπιτα είναι μια από τις πιο αρωματικές και γευστικές πίτες. Κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια δαγκωνιά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παροσιάζει τρεις σημαντικές θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, αρκεί να όποιος θέλει να κλεισει θέση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η 19χρονη κόρη της Μόνικα Μπελούτσι, Ντέβα Κασέλ, βλέπει το άστρο της να λάμπει, καθώς πλέον είναι ένα πολύ πετυχημένο μοντέλο που κατακτά τις παγκόσμιες πασαρέλες.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε διαδικασία αυτοδιοικητικών εκλογών η χώρα από την περασμένη Κυριακή, με τους πολίτες να καλούνται στις κάλπες να επιλέξουν δημάρχους, περιφερειάρχες, αλλά και δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, για εκδήλωση πυρκαγιάς σε Θ/Γ σκάφος σημαίας Μαλαισίας, στη θαλάσσια περιοχή έξω από τον λιμένα ν. Κουφονησίου, με είκοσι δύο (22) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tρεις δεσμευτικές προσφορές φέρεται να έχουν κατατεθεί στη διαγωνιστική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη για την πώληση της Κωτσόβολος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos