Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Για ένα ημίχρονο η ΑΕ Πάρου τα βρήκε σκούρα απέναντι στην οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα της Κύθνου, χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευτεί την καθολική εδαφική της υπεροχή, καθώς αδυνατούσε να δημιουργήσει και ήταν άτολμη και υποτονική, όταν η μπάλα έφτανε στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από αυτή τη Δευτέρα οι καταναλωτές θα μπορούν να βρίσκουν, σταδιακά, στα ράφια των σούπερ μάρκετ την ειδική σήμανση για τα προϊόντα που θα έχουν για έξι μήνες έκπτωση 5%

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για αισθητή πτώση της θερμοκρασίας συνοδεία ισχυρών και ψυχρών βοριάδων κυρίως στη βόρεια Ελλάδα και κατά τόπους στα κεντρικά προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 15 Οκτωβρίου 2023 23:29

Αυτοί είναι οι 13 νέοι Περιφερειάρχες

Από τους 13 Περιφερειάρχες οι επτά υποστηρίχθηκαν από τη ΝΔ. Ενας από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. Ενας από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Ενω 4 που εξελέγησαν Περιφερειάρχες προέρχονται από την κυβερνώσα παράταξη αλλά κατήλθαν στις εκλογές ως «αντάρτες», αφού δεν είχαν την επίσημη στήριξη της ΝΔ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπως ακριβώς ήθελε ξεκίνησε ο ΑΟ Πάρου το πρωτάθλημα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γιάννης Τομπούλογλου κέρδισε μια πολύ οριακή εκλογική αναμέτρηση με ποσοστό 50,44% απέναντι στον τέως -πλέον- δημάρχο Γιάννη Βούρο που συγκέντρωσε ποσοστό 49,56%. Η ενσωμάτωση βρίσκεται είναι πλέον στο 100% με την διαφορά τους να φτάνει τους μόλις 90 ψήφους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν έχετε ξεχάσει την πραγματική ομορφιά του αθλήματος στον κυκεώνα των σκοπιμοτήτων σε όλα τα επίπεδα, υπάρχει η λύση για να απογειωθούν τα συναισθήματα που παράγει το άθλημα, παρακολουθώντας ένα παιχνίδι της κατηγορίας Κ12.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μόλις 120.261 δημότες του Δήμου της Αθήνας, έσπευσαν στις κάλπες για τον β’ γύρο των εκλογών, αριθμός που μεταφράζεται σε ποσοστό 26,73%.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι τυχεροί αριθμοί είναι οι: 1, 30, 31, 41, 43 και Τζόκερ ο αριθμός 8.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Κουρέτας, ανεξάρτητος υποψήφιος που έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνει 59,55% και «εκθρονίζει» τον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos