Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

.Θέλεις να αποκτήσεις ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο Volkswagen T-Cross και να μπεις στην κλήρωση για 20 εισιτήρια μετ’ επιστροφής για 2 άτομα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άμεση παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππου Φόρτωμα, προκάλεσε η απόφαση αναστολής λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Εμπορείου Κυκλάδων από 23.10.2023.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές από τα μέλη του καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δέχτηκε ο Πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς γνωστοποίησε το βράδυ της Τετάρτης προς τα κορυφαία στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι παντρεύεται την Πέμπτη με πολιτικό γάμο τον σύντροφο του, Τάιλερ Μακμπεθ, στις ΗΠΑ, καθώς είχαν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Υγείας κατέθεσε σήμερα ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, καλώντας τους  να παρέχουν τη σχετική ενημέρωση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ως προς τους λόγους για τους οποίους εδώ και 1,5 μήνα απουσιάζει από την πτητική βάση της Σύρου το μοναδικό ελικόπτερο που εκτελούσε αεροδιακομιδές για το Νοσοκομείο της Σύρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το βίντεο, σύμφωνα με το Ισραήλ, προέρχεται από κάμερα του Channel 12 και δείχνει ρουκέτες να εκτοξεύονται από τη Λωρίδα της Γάζας και στη συνέχεια φαίνεται φωτιά πάνω στο νοσοκομείο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 18 Οκτωβρίου 2023 17:26

Οι Ιταλοί επιλέγουν την Ελαφόνησο

Στους 20 καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς για διακοπές το 2024 περιλαμβάνεται η Ελαφόνησος καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση παγκοσμίως και την πρώτη από Ελλάδα, σύμφωνα με το ιταλικό ταξιδιωτικό Μέσο "The Wom Travel".

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις βασικές πτυχές του σχεδίου νόμου για το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα που, τις αμέσως επόμενες ημέρες, θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, προκειμένου εντός Νοεμβρίου να κατατεθεί προς συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή, παρουσίασε ο υπουργός Οικονομικών, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 16-10-2023 το πρωί συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, 24χρονος ημεδαπός γιατί οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 16-10-2023 το μεσημέρι στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της αυθαίρετης δόμησης συνελήφθησαν στην Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 51χρονος ημεδαπός, ως υπεύθυνος ξενοδοχειακής επιχείρησης στην οποία διαπιστώθηκαν οικοδομικές εργασίες χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αφορμή τη συνεδρίαση της υποεπιτροπής υδατικών πόρων της ειδικής μόνιμης επιτροπής προστασίας περιβάλλοντος την 17/10/2023 με θέμα το προγραμματισμό των εργασιών της, ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κος Μάρκος Εμμ.Καφούρος κατέθεσε τους προβληματισμούς και τις προτάσεις του σχετικά με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος των κυκλαδίτικων νησιών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos