Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Προβάδισμα 22,8 μονάδων υπέρ της ΝΔ, με «χαμηλές πτήσεις» παράλληλα για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, αποτυπώνει πανελλαδική δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Mega.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια νίκη και δύο ήττες ήταν ο απολογισμός των ελληνικών ομάδων στις υποχρεώσεις τους στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Mahmoud Abbas, είχε ο πρωθυπουργός,Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις αλλαγές που θα επιφέρει στον τρόπο λειτουργίας της βραχυχρόνιας μίσθωσης το φορολογικό νομοσχέδιο που προτίθεται να φέρει η κυβέρνηση προς ψήφιση το προσεχές διάστημα, αναφέρθηκε ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρης Θεοχάρης, στο πλαίσιο της παρέμβασής του στην 24η Prodexpo.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Το κόμμα μας θα λειτουργεί συντεταγμένα, θεσμικά, συλλογικά» ανέφερε κατά την εισήγηση του στο Εκτελεστικό Γραφείο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αναζητώντας βαλβίδες εξαέρωσης της εσωκομματικής έντασης, στον απόηχο του «εμφυλίου» στο κόμμα, αλλά και των τελευταίων δημοσκοπήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 25 Οκτωβρίου, εκπρόσωπός του φορέα μας, ο Μάνος Σταυριανός, συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Κατσαρό και τους συνεργάτες του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Με επιδέξιες κινήσεις κρατώντας στα χέρια τα όπλα τους, σε αρμονικό συγχρονισμό και άψογους σχηματισμούς οι σπουδαστές της στρατιωτικής σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), εντυπωσιάσαν το πλήθος του κόσμου, που παρά τον άστατο καιρό, κατέκλυσε την πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα στην Κουμουνδούρου η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ που συγκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για μια Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συγκυρία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, όπου μάλιστα λίγο πριν την έναρξη, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει επικοινωνία και με τον Μαχμούντ Αμπάς, τον πρόεδρο της Εθνικής Παλαιστινιακής Αρχής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώτη επίσημη για τον Στέφανο Κασσελάκη στο Εκτελεστικό Γραφείο, με τη συνεδρίαση να αναμένεται ιδιαίτερα «καυτή» μετά τις διαγραφές των τριών ιστορικών στελεχών της παράταξης. Μάλιστα, μόλις λίγη ώρα πριν την έναρξή της, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συναντάται με τον Στέφανο Κασσελάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos