Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Κάθε εθνική επέτειος είναι μία ιδανική συνθήκη για ανασκόπηση και περισυλλογή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε νέα φάση εισήλθε το βράδυ της Παρασκευής ο πόλεμος στη Λωρίδα της Γάζας καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις ξεκίνησαν χερσαίες επίθέσεις και επέκτειναν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς. Οι Ισραηλινοί παράλληλα με τις χερσαίες επιχειρήσεις χτυπούν τη Γάζα με την Πολεμική Αεροπορία και το Πολεμικό Ναυτικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστορική μνήμη και η διατήρησή της είναι το δικό μας χρέος απέναντι στους ήρωες και τις ηρωίδες του Έπους του 40.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντική άνοδο παρουσιάζει κατά το τρέχον έτος η ζήτηση για αγορά εξοχικής κατοικίας στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεγάλη είναι μέχρι στιγμής η συμμετοχή των πολιτών της Πάρου στη Δημοσκόπηση που διενεργεί η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στην Μύκονο και στην κατάθεση στεφάνων για την 28η Οκτωβρίου ως εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με την αριθμ. 88323/13-10-2023 απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 15:19

Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 31-10-2023 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 Ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Χατζημάρκος, απευθύνει πρόσκληση στους Δήμους Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, για την υποβολή προτάσεων έργων προς ένταξη και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2021 – 2027»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την εποχή αυτή στη Νάξο έχουμε ξεκινήσει να μαζεύουμε τις ελιές, αλλά ταυτόχρονα παραγωγοί κάνουν... περιπολίες και εφόδους καθώς σημειώνονται κλοπές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos