Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

ποφασίστηκε για πρώτη φορά η καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών που θα συμμετέχουν στη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών, μετά τις απουσίες που σημειώθηκαν στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα και καθυστερήσεις. Τ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Οι διοικητές να είναι σε επαγρύπνηση, δεν θα υπάρξει ανοχή, υπάρχει ζήτημα ευθύνης» είπε ο υπουργός Υγείας για την εικόνα των χώρων νοσηλείας, μετά την αποπομπή της διοίκησης του «Αγία Όλγα»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο πρόεδρος της AHEPA, Σάββας Τσίβικος, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του - «Είναι υποτιμητική για τη συμβολή που προσέφεραν στον δυτικό πολιτισμό οι αρχαίοι Έλληνες»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρυθμό εκλογών κινούνται οι τελευταίες προετοιμασίες για τη διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών στα νησιά των Κυκλάδων την Κυριακή 8 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δωρεάν ταξιδιωτικό πάσο σε 36.000 νέους και νέες για να εξερευνήσουν την Ευρώπη, προσφέρει η EE, στο πλαίσιο της δράσης DiscoverEU.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αργεντινή, Ουρουγουάη, Παραγουάη και Ισπανία, Πορτογαλία και Μαρόκο οι διοργανώτριες χώρες.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις μέρες μας χωρίζουν από την ημέρα της κάλπης των δημοτικών εκλογών και το προεκλογικό κλίμα έχει πάρει «φωτιά».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 17:45

Πέθανε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Γιάννης Ιωαννίδης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H τελετή πραγματοποιείται παρουσία του υπουργού Άμυνας Νίκου Δένδια και του Γάλλου ομολόγου του Σεμπαστιάν Λεκορνού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Νάουσα βρίσκεται από το πρωί ομάδα υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου με επικεφαλής τον Κώστα Ροκονίδα, όπου σε θερμό κλίμα συζητάει με τους πολίτες ενόψει της συγκέντρωσης του συνδυασμού σήμερα 19:30 στην κεντρική πλατεία της Νάουσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos