Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 - Psts.gr

Έπεσε το βράδυ της Παρασκευής 6 Οκτωβρίου η αυλαία της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία μεγάλη συζήτηση άνοιξε η πρόσφατη απόφαση (σ.σ. της 4ης Οκτωβρίου) της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου, με την οποία δικαιώθηκαν οι συνταξιούχοι δικαστές και οι περικοπείσες συντάξεις τους επανέρχονται στα επίπεδα που ίσχυαν προ του 2012.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Καλελέ στην οποία εγκαταστάθηκε προηγμένο τεχνολογικά σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης οχημάτων, αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται εργασίες εγκατάστασης και στο δρόμο μεταξύ του Αγ. Νικολάου και της πλατείας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της πράξης ΑΝΔΙΚΑΤ του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Κύπρος 2014-2020, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και η ομάδα του Authentic Big Blue διοργάνωσαν τις μέρες 28-30 Σεπτεμβρίου αγώνα επίδειξης σκανδαλόπετρας και όλων των αγωνισμάτων ελεύθερης κατάδυσης στη θαλάσσια περιοχή κάτω από την Ακρόπολη της Λίνδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακολούθησα προ ημερών , μαζί με αρκετούς συμπολίτες μας, την ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Μπιζά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατασχέθηκαν 366 γραμμάρια κάνναβης, 46 γραμμάρια κοκαΐνης, θρυμματιστές κ.α.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 90 της χρόνια «έφυγε» η Μαίρη Χρονοπούλου η οποία νοσηλευόταν εδώ και δύο μέρες στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Προς ενημέρωση του πολιτών της Πάρου, και επειδή κατά την προεκλογική περίοδο αυτή, ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου Πάρου και συγκεκριμένα για την ανακύκλωση, σας παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε μια συγκλονιστική συγκέντρωση στην πλατεία Εκατονταπυλιανής, το βράδυ της Πέμπτης, που χαρακτηρίστηκε από τη μαζική συμμετοχή των Παριανών, ιδιαίτερα των νέων ανθρώπων, και τον παλμό, δόθηκε το στίγμα της νίκης στις εκλογές της Κυριακής για τη Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Πάρου δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο ζήτημα της υγείας και φροντίδας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και είναιγενικά ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν την προστασία και ευζωία όλων των ζώωνπου ζουν μαζί μας στο νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos